iOS 10 Bedieningspaneel.

Apple brengt iOS 10.3.3 uit voor de iPhone, iPad en iPod touch

Apple heeft iOS 10.3.3 vrijgegeven. Deze nieuwe versie van iOS 10 heeft de nodige bugfixes en verbeterde beveiliging. In dit artikel lees je alles over iOS 10.3.3.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het is weer zover: Apple heeft een nieuwe versie van iOS vrijgegeven. Deze keer gaat het niet om een betaversie, maar om iOS 10.3.3 die je nu kunt downloaden voor je iPhone, iPad en iPod touch. In iOS 10.3.3 heeft Apple weer een aantal bugs verholpen en beveiligingsproblemen opgelost. Belangrijk om te weten: voor de iPhone 5, iPhone 5c en iPad 4 is dit waarschijnlijk de laatste update die nog verschijnt. Deze toestellen zullen niet werken met iOS 11.

iOS 10 Bedieningspaneel.

iOS 10.3.3 downloaden

Apple heeft van iOS 10.3.3 zes testversies uitgebracht. De allereerste beta van iOS 10.3.3 verscheen op 17 mei, vlak na de beschikbaarheid van iOS 10.3.2. Iedereen met een geschikt toestel kan iOS 10.3.3 downloaden op zijn of haar iPhone, iPad en iPod touch. Het gaat om onderstaande modellen:

iOS 10.3.3 is net als elke andere iOS-update draadloos te downloaden en te installeren. Ga hiervoor op je toestel naar Instellingen > Algemeen > Software-update. De nieuwe versie verschijnt hier vanzelf in beeld, waarna je hem kunt downloaden en installeren. Een andere manier is om de update via iTunes te installeren. Sluit hiervoor je iPhone, iPad of iPod touch aan op een computer met de Lightning-kabel en selecteer het toestel in iTunes. Kies daar voor Zoek naar update om de update te downloaden en te installeren.

iOS 10.3.3 met bugfixes en nieuwe achtergrond voor iPad Pro

iOS 10.3.3 is net als de twee vorige iOS-updates geen hele spannende update met grote nieuwe functies. Toch wordt aangeraden om de update snel te installeren, omdat deze de nodige bugfixes heeft en de beveiliging verbeterd is. Met dit soort kleine updates dicht Apple belangrijke kwetsbaarheden. Met iOS 10.3.3 is dat niet anders. Pak je iPhone, iPad of iPod touch er dus bij en werk deze zo snel mogelijk bij. In ons aparte artikel hebben we de verbeterde beveiliging van iOS 10.3.3 uitgelegd.

Achtergrond iPad Pro iOS 10.3.3.

Voor mensen met de iPad Pro zijn er nieuwe achtergronden beschikbaar. Het gaat om een drietal nieuwe plaatjes van natuurrijke omgevingen, waaronder een strand. Deze zijn alleen beschikbaar op de twee grootste iPad Pro-modellen. Hieronder vind je één van deze nieuwe achtergronden, die eerder al beschikbaar was voor de nieuwste 10,5-inch iPad Pro. Deze en twee andere achtergronden zijn nu ook beschikbaar voor de 12,9-inch iPad Pro.

Achtergrond iPad Pro iOS 10.3.3.

iOS 10.3.3 bevat dus geen nieuwe functies. Daarvoor moeten we wachten op iOS 11 die in september beschikbaar komt. iOS 10.3.3 is dan ook waarschijnlijk één van de laatste update die Apple voor iOS 10 uitbrengt.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 20 juli: Verduidelijking omtrent de nieuwe achtergronden toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2017, 12:38
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 10

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren. De update is opgevolgd door iOS 11.

iOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.