Apple Park spaceship in februari 2017.

Steve Jobs Theater, zonnepanelen en parkeergarages van Apple Park in nieuwe video

In een nieuwe dronevideo van het Apple Park is te zien wat de status eind februari 2017 is. We zien het Steve Jobs Theater in aanbouw, zonnepanelen op de parkeergarage en nog veel meer.

Apple Park spaceship in februari 2017.
Vorige week kondigde Apple aan dat de nieuwe Apple Campus de naam Apple Park krijgt. Het Apple Park, het complete gebied waar Apple’s nieuwe hoofdkwartier gevestigd is, gaat in april open. In een nieuwe dronevideo zijn de vorderingen van de bouwwerkzaamheden te zien. We zien onder andere het Steve Jobs Theater, de zonnepanelen op de parkeergarages, het fitnesscenter en nog veel meer.

Apple Park in nieuwe dronevideo

Het Apple Park wordt de nieuwe plek voor het hoofdkantoor. Apple is al ruim twee jaar bezig met de bouw van de nieuwe locatie, maar in april moet het eindelijk zover zijn. Vanaf dat moment nemen de eerste werknemers hun plek in in het nieuwe gebouw. Ook Tim Cook zelf zal met zijn eigen kantoor een plek innemen in het Apple Park. In de nieuwe video zijn een hoop vorderingen te zien wat betreft de bouw van het nieuwe complex.

Apple Park met parkeergarages en zonnepanelen.

De parkeergarages zijn voorzien van zonnepanelen. De complete garage is bedenkt met een flinke hoeveelheid panelen die moeten zorgen voor duurzame energie. Apple gaf vorige week al aan dat het Apple Park draait op volledige duurzame energie. Zonnepanelen spelen daarbij een grote rol en zijn overal in het complex verwerkt. Bij de parkeergarages zijn deze allemaal bevestigd, maar op de andere gebouwen is nog wat werk aan de winkel.

Steve Jobs Theater in Apple Park.

Verder zien we in de video ook het Steve Jobs Theater in aanbouw. Het Steve Jobs Theater bevat straks duizend zitplaatsen en is een groot rond theater met glazen ramen. In de nieuwe dronevideo is te zien dat het theater nog wel wat werk nodig heeft, maar het Steve Jobs Theater zelf gaat dan ook pas in het najaar open. De rest van de video laat meer bomen, tunnels en het aankomende fitnesscenter zien. Ook het gebouw voor research en development is zo goed als af, zo blijkt uit de nieuwste dronevideo van eind februari.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2017, 18:45
Categorie Apple
Onderwerpen apple campus, apple park

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.