Internationale prijzen van iPad 2 in overzichtelijk schema

De Italiaanse site SetteB.it heeft een prijzenschema gemaakt waarin ze de prijzen van 18 landen vergelijken waar de iPad vanaf morgen te koop is.

ipad 2 internationaalDe Italiaanse site SetteB.it heeft een tabel gemaakt, waarin ze de prijzen van de iPad 2 vergelijken. In totaal staan er prijzen in van 18 van de 25 landen waar de iPad 2 morgen in de verkoop gaat. In alle landen is rekening gehouden met lokale BTW, waarbij voor de VS een gemiddelde salestax van 9,2 is gerekend. Je kunt alle prijzen in lokale valuta zien, met daarbij de omrekening naar euro’s. Waar ben je het duurst uit? In de meeste Europese landen betaal je vanaf €479 voor een 16GB iPad 2 Wi-Fi tot €799 voor het duurste 64GB-model met Wi-Fi en 3G. In de VS en je goedkoop uit, maar ook in Nieuw-Zeeland blijk je goed te kunnen shoppen. Voor de duurste iPad 2 betaal je $834 en dat is maar $5 duurder dan de prijs in de VS.


Morgen gaat de iPad 2 in de verkoop. We zullen vooraf nog een artikel publiceren met tips om de iPad 2 te kopen: waar kun je terecht, wat rekenen de Nederlandse aanbieders en welke accessoires kun je erbij kopen?

ipad prijzen schema

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.