Archief voor 'prijzen'

Apple MacBook Air 2022

MacBook Air M2 nu officieel te koop - en dit zijn de prijzen

· Het is zover: de verkoop van de nieuwe MacBook Air 2022 is nu officieel begonnen! Dit model is voorzien van M2-chip, heeft een nieuw design en is verkrijgbaar in de nieuwe kleuren middernacht en sterrenlicht. Welke modellen zijn er om uit te kiezen en wat zijn de prijzen? Dat vertellen we hier!

Mac & macOS
MacBook Pro M2 2022

M2 MacBook Pro 2022 nu te koop: dit zijn de beste prijzen [poll]

· Het is zover: het nieuwe 13-inch instapmodel van de MacBook Pro met M2 is nu verkrijgbaar. Dit is de eerste MacBook met M2-chip die in de winkel ligt. Welke uitvoeringen kun je kiezen en wat kosten ze? Dat zie je in dit prijzenoverzicht. We beantwoorden ook de vraag: is dit wel de beste keuze als je een krachtige MacBook Pro zoekt?

Mac & macOS
MacBook Pro doos van Apple

MacBook Pro 2021 prijzen: dit kost de nieuwe MacBook

Meerprijs voor extra geheugen en opslag

· De MacBook Pro 2021 ligt vanaf nu in de winkel. Bekijk de prijzen van de MacBook Pro in de verschillende uitvoeringen en kijk of ze binnen jouw budget passen. In dit artikel hebben we de MacBook Pro prijzen voor 2021 voor je op een rijtje gezet.

Mac & macOS
Jeff Williams van Apple

Apple: 'We zijn bewust van zorgen over duurdere Apple-producten'

· Apple COO Jeff Williams zegt dat hij op de hoogte is van de huidige zorgen over het prijsniveau van Apple-producten. Er valt volgens hem alleen niet zoveel aan te doen: Apple geeft nou eenmaal veel geld uit aan productontwikkeling. Hij vertelde dat in een speech voor Elon University.

Apple