Instagram likes

Zo maak je je eigen Instagram Top 9 van 2019

Jouw populairste kiekjes van het jaar
Het einde van 2019 nadert en er wordt overal volop teruggeblikt op het jaar. Wij leggen uit hoe je kunt terugkijken op jouw jaar op Instagram met je persoonlijke top 9.

Jouw populairste Instagram foto’s met TopNine

Naarmate het einde van een jaar nadert komen veel bedrijven met hun eigen draai op een terugblik. Zo heb je Spotify Wrapped met jouw meest beluisterde muziek, en kwam Apple dit jaar met Apple Music Replay. Veel gebruikers delen de resultaten met hun vrienden.

Een medium waar al meer dan 1 miljard mensen maandelijks gebruik van maken is Instagram. Toch heeft het bedrijf van Facebook nog geen eigen manier om een terugblik te maken van het afgelopen jaar. Daarom kun je met TopNine alsnog jouw top 9 maken, en dit is hoe je dat doet:

  1. Ga naar TopNine.co.
  2. Vul je Instagram-gebruikersnaam in.
  3. Vul ook je e-mailadres in.
  4. Wacht een paar secondes voor je overzicht.

TopNine 2019 Instagram top 9

Je krijgt binnen korte tijd jouw eigen top 9 van 2019. Deze kun je als afbeelding opslaan en vervolgens posten waar je maar wil. Onderaan deze afbeelding zie je hoeveel likes je dit jaar hebt gekregen.

Onder de afbeelding staat een downloadknop om de afbeelding op te slaan. Gebruik deze, want dan wordt jouw top 9 op een Instagram-formaat opgeslagen. Zo kun je hem het beste posten. Je hoeft dus geen screenshot te maken van de webpagina.

Hoewel Instagram deze functies dus niet zelf ondersteunt, kun je sinds vorige week wel een andere handige functie gebruiken. Lees in onze aparte tip hoe je een collage maakt in je Instagram Story.

Bekijk ook

Zo maak je een collage in je Instagram Story met meerdere foto's

Je kunt in Instagram meerdere foto's toevoegen in één Story door gebruik te maken van de Layout-functie. Daarmee maak je een collage van foto's.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 december 2019 om 11:45
Onderwerp
Categorie
Diensten
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.