iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 14 oktober 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 14 oktober 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

We duiken vandaag volop in de iPhone 12 en iPhone 12 Pro. We laten je zien wat de specificaties van de iPhone 12-camera zijn, zetten de verschillen tussen de iPhone 12 en iPhone 12 Pro op een rij en helpen je bij het kiezen van een nieuwe iPhone. Maar er was ook nog een ander leuk nieuwtje: Spotify heeft nu widgets in iOS 14! Dat en meer in deze iCulture Vandaag!


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen tot en met 16 oktober en maakt daarbij kans op mooie prijzen. Zo kun je een Sonos Play:5 en één van de vijf cadeaubonnen van bol.com winnen. Je kunt ook een weekend in een viersterrenhotel winnen ter waarde van €350.

Breng hier je stem uit op iCulture

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

Deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Mario Kart Tour (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Mario Kart heeft nu een auto modus, waarbij je automatisch rijdt terwijl je screenshots kan maken en kan delen.
  • Eufy Security (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 11.0+) - De Eufy-app heeft verbeteringen voor de HomeBase-opslag, deurbellen en meer.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.