iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 15 juli 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 15 juli 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Het de dat dat iOS 13.6 en diverse andere updates verschenen. Tijd dus om te updaten! Maar het is ook de dag dat het Europese Gerechtshof uitspraak deed over de belastingzaak tussen Apple en Ierland. De Europese Commissie krijgt geen gelijk, maar gaat waarschijnlijk in beroep. Meer Europees nieuws: de iOS 14 beta schakelt Europese corona-apps uit. Ook uit Azië klinkt vandaag geluid, want Xiaomi kondigt nieuwe accessoires aan voor in de zomer. Dat en meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps en accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Reddit (Gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 14.0+) - Reddit leest nu niet meer je klembord uit na klachten van iOS 14-testers.
  • Google Home (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Krijg nu een badge te zien in het Huisfeed-icoon bij belangrijke gebeurtenissen.
  • STACK Storage (Gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - De app laat nu mer dan 100 bestanden en mappen zien.
  • Shazam (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 14.0+) - Je kunt het nu melden wanneer een nummer niet goed is herkend.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nu onder meer met trackpad ondersteuning voor iPad, toetsenbord ondersteuning en een nieuw menu.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.