iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: naar welke aankondiging van het najaar kijk jij het meest uit?

Er staat weer veel op de planning wat betreft Apple voor de rest van het jaar. Naar welke Apple-aankondiging van het najaar 2019 kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in deze nieuwe iCulture peilt!

Zoals we eerder al schreven, komen er nog veel Apple-producten in 2019 uit. De geruchtenmachine draait de laatste tijd overuren en dan niet alleen over de iPhone 11. Zo wordt er al een tijd gesproken over een nieuwe 16-inch MacBook Pro, meerdere nieuwe iPads en nog veel meer. Ook staat er nog een aantal nieuwe diensten op de planning.

iCulture peilt: naar welke aankondiging voor het najaar 2019 kijk jij uit?

Apple zal een deel van de producten aankondigingen tijdens het aankomende september event. De datum van het iPhone-event van 2019 is 10 september, waar onder andere de 2019 iPhones verwacht worden. Maar als we verder kijken, denken we dat Apple ook nog in oktober met een event komt. We verwachten hier bijvoorbeeld de nieuwe MacBook Pro 16-inch en de iPad Pro 2019, al kan Apple deze natuurlijk ook altijd nog via een persbericht aankondigen. Lees er meer over in onze verwachtingen van het iPhone-event.

Bekijk ook

Dit zijn onze verwachtingen van het grote iPhone 2019 september-event

Vandaag is de grote dag! Het event komt eraan en we blikken nog één vooruit op het grote najaarsevent van Apple. Wat gaat Apple allemaal aankondigen tijdens het iPhone 2019-event van september? Dit zijn onze verwachtingen!

Van een aantal producten is ook nog maar de vraag of ze dit jaar komen. Er zijn geruchten geweest dat Apple nog dit najaar met de AirPods 3 komt, maar een release begin volgend jaar is ook zeker niet ondenkbaar. Hoe dan ook, er is meer dan genoeg om naar uit te kijken.

We kunnen ons voorstellen dat de keuze erg lastig is en daarom kun je in de poll je drie favorieten aangeven. Kijk jij uit naar een andere aankondiging, laat het ons dan weten in de reacties!

De poll behorende bij dit artikel is helaas niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Poll niet zichtbaar? Invullen kan ook hier!

Wil je meer weten over de aankomende toestellen? Lees dan onze overzichtspagina van de 2019 iPhones en onze andere losse artikelen:

Bekijk ook

Deze Apple-producten heeft Apple in 2019 uitgebracht

Welke Apple-producten verschenen er in 2019? Het was een enorm druk jaar voor Apple en in dit artikel hebben we alle Apple-producten van het jaar voor je op een rijtje gezet.

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 02 september: Artikel opnieuw gepubliceerd na aankondiging iPhone-event.

Reacties: 48 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.