iBooks krijgt snelheidsupdate voor iPhone en iPad

De iBooks-applicatie van Apple heeft een snelheidsupdate gekregen. Je kunt voortaan sneller boeken laden en soepeler bladeren door de pagina's.

ibooksApple heeft een update uitgebracht voor iBooks, de boekenapplicatie voor iPhone en iPad. In deze update zijn een paar verbeteringen doorgevoerd, vooral op het gebied van stabiliteit en performance. De boeken verschijnen sneller op je houten boekenplankje: wat voorheen een halve minuut kostte is nu in een paar seconden gelukt. De boeken zijn ook sneller te openen en er is minder vertraging bij het bladeren door pagina’s. Toch is iBooks nog steeds geen optimale oplossing om boeken te lezen op de iPhone: het aanbod in de Nederlandse iBookstore is beperkt tot gratis klassiekers. Wil je bestsellers lezen, dan ben je aangewezen op bijvoorbeeld Kindle (Engelstalig) of boeken via Bol.com, Bruno of AKO aanschaffen en met applicaties als Txtr lezen.

De omschrijving in de App Store spreekt over nog meer verbeteringen, maar die waren eigenlijk al in versie 1.2 doorgevoerd, zoals het bekijken van prentenboeken, collecties van boeken en pdf-bestanden maken, afdrukken via AirPrint en automatische woordafbreking.

Downloaden: iBooks (gratis – universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2011, 23:10
Categorie Apps
Onderwerpen facebook, ibooks

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.