Hyper Dock voor iPad Pro 2018

De Hyper USB-C hub geeft je 6 poorten op de iPad Pro

Nu de iPad Pro een USB-C-aansluiting heeft, geeft dat allerlei nieuwe mogelijkheden. Hyper heeft nu 's werelds eerste USB-C-hub voor de iPad Pro 2018 aangekondigd, waarmee je allerlei kabels en accessoires kunt aansluiten.

Hyper USB-C Hub

De HyperDrive USB-C Hub voor iPad Pro heeft aansluitingen voor 4K HDMI, USB-A 3.0, SD-kaart, Micro SD-kaart, 3,5mm audiojack en USB-C Power Delivery. Zo wordt je iPad opeens een veelzijdige computer voor op je bureau. Het accessoire gaat 100 dollar kosten, maar de eerste klanten betalen de helft.


Hyper wordt gemaakt door Sanho Corporation, een bedrijf dat eerder al via crowdfunding een erg populaire USB-C-hub voor de MacBook Pro op de markt bracht. De nieuwste hub is speciaal gemaakt voor de iPad Pro 2018 en bevat 6 poorten. Met een speciale constructie wordt gezorgd dat de USB-C-hub goed op z’n plaats blijft. Zo kun je deze hub de hele tijd aan de iPad Pro laten hangen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor schade.

Hyper Dock voor iPad Pro 2018

Hyper heeft patent aangevraagd op de aansluiting, die gemaakt is van een combinatie van polycarbonaat en ABS. Je kunt kiezen uit de kleuren spacegrijs en zilver, passend bij de aluminium behuizing van de iPad zelf. Een goudkleur is er niet omdat de iPad Pro immers alleen in spacegrijs en zilver te krijgen is.

Hyper Dock voor iPad Pro 2018

Als je alle poorten aansluit kun je bijvoorbeeld muziek luisteren via je oordopjes, op een tweede scherm meekijken en ondertussen ook je geheugenkaartjes uitlezen, zoals je op onderstaande foto kunt zien.

Hyper Dock voor iPad Pro 2018

Het werkt zowel met de 11-inch als 12,9-inch iPad Pro en het maakt niet uit of je Apple’s hoesje of toetsenbord er omheen hebt zitten. Hij wordt geleverd in december 2018.

Hyper iPad-dock

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2018, 17:05
Categorie Accessoires
Onderwerpen ipad pro, usb-c

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.