Hoodi: magnetische zonneklep voor iPad en iPad mini

De Hoodi is een iPad-zonneklep die je aan de magneten van je iPad of iPad mini bevestigt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Hoodi rozeHet is het meest gehoorde argument van bezitters van e-booklezers: het iPad-scherm is niet handig bij het lezen van een boek als je buiten in direct zonlicht zit. De Hoodi probeert op Kickstarter dat probleem op te lossen, door je een zonneklep te geven die je aan de magneten van je iPad kunt bevestigen. De klep stoot daarnaast warmte af, waardoor de iPad in bepaalde lichtomstandigheden minder wordt verwarmd.


De Hoodi lijkt in meerdere omstandigheden zijn nut te bewijzen. Het gebruik van de zonneklep zorgt er ook voor dat niemand op je iPad-scherm mee kan gluren als je iets aan het doen bent. Er komt alleen één nadeel kijken bij de Hoodi: je moet een nogal groot, log accessoire op je iPad bevestigen. Dit is een hulpmiddel dat je alleen zult gebruiken als je langere tijd ergens zit.

Hoodi breed

Je kunt een Hoodi bestellen door 45 dollar op Kickstarter te doneren. Dat bedrag is inclusief verzendkosten. Het project moet slagen voordat je van een Hoodi verzekerd bent, maar dat is een kwestie van tijd: het project heeft zijn streefbedrag al ingezameld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.