Path-topman Dylan Casey overgestapt naar Yahoo

Path's director of product management Dylan Casey is overgestapt naar Yahoo, waar hij een soortgelijke rol mag gaan vervullen.

Dylan Casey Path Yahoo cutDylan Casey, director of product management bij Path, is vertrokken bij het sociale app-netwerk om aan de slag te gaan bij Yahoo. Dit schrijft AllThingsD op basis van bronnen bekend met de baanwissel. Het in huis halen van Casey wijst er wederom op dat Yahoo zich serieus richt op mobiel: Path is immers een sociaal netwerk dat ooit exclusief op de iPhone begon als app en nog steeds niet buiten mobiele applicaties te gebruiken is.


Casey heeft in het verleden al samengewerkt met Yahoo’s CEO Marissa Mayer: voordat de twee bij Path en Yahoo aan de slag gingen, hebben ze allebei een aardige tijd bij Google gewerkt. Mayer heeft volgens AllThingsD grote plannen met Casey, die als productleider aan de slag zou gaan en rechtstreeks bij Yahoo’s SVP Jay Rossiter moet melden.

We zien Yahoo zich op steeds meer vlakken richten op mobiele gebruikers. Onlangs werd de mobiele taken-app Astrid nog overgenomen en daarvoor kwam het bedrijf met een eigen weer-app voor de iPhone. In april bleek dat Yahoo en Apple nauwer willen samenwerken, om zo bijvoorbeeld Siri te verbeteren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 mei 2013 om 15:02
Onderwerpen
,
Categorie
Apple
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.