Google Olympische Spelen

Google verstopt Olympische Spelen-minigames in officiële app: zo speel je ze

Google heeft minigames over de Olympische Spelen verstopt in de officiële app. Ga sporten met een ananas, aardbei, meloen of speel een van de andere fruitige spelletjes.

Google heeft vandaag een update van de officiële Google-app vrijgegeven, waarin zeven fruitige mini-games zijn verstopt. Je moet bijvoorbeeld wegrennen voor een rollende watermeloen, tennissen met een ananas of ijsblokjes ontwijken als citroen. Deze fruitspelletjes zijn ook te vinden via het Google-logo op de normale zoekpagina. Je speelt ze op je iPhone.

Minigames in de Google-app

Google Olympische Spelen minigamesZo speel je de minigames:

  1. Open de offciële Google-app.
  2. Tik op de Play-knop in het Google-logo.
  3. Wacht op de animatie en kies een van de 7 spelletjes.

Ga bijvoorbeeld als druif racen op de rug van een spin, of ga minigolfen als bosbes. Er is ook een endless runner waarbij je als aardbei zo ver mogelijk probeer te komen, voordat je wordt geplet door een rollende meloen. Google belooft dat er in de loop van de Spelen nog meer spelletjes bij zullen komen. Bij onze test crashte de Google-app een paar keer tijdens het spelen, maar dat mag de pret niet drukken. Echt serieus is het toch niet. De komende dagen besteedt de zoekmachine zelf ook aandacht aan de Olympische Spelen. De Google-doodle (het plaatje boven het zoekvak) is aangepast en verwijst elke dag naar een andere game.

Zie je de spelletjes niet? Dan heb je misschien de Google-app nog niet bijgewerkt naar versie 17.1, die vanochtend is verschenen. De grappige en kleurrijke spelletjes zijn ook geschikt voor kinderen.Nog meer lezen over de Olympische Spelen? We hebben een lijst met apps voor de Olympische Spelen, waarmee je precies kunt zien wanneer de Nederlandse en Belgische atleten in actie komen. Ben je in de stemming voor spelletjes, dan hebben we nog wel meer suggesties, zoals Rio 2016 Olympic Games (link) en de Rio 2016 Quiz (link).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2016, 11:14
Categorie Apps
Onderwerpen google, olympische spelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.