Google Instant Previews deels op de iPhone geactiveerd

Google heeft Google Instant Previews op de iPhone geactiveerd. Hiermee krijg je een preview van webpagina's voordat je ze in de zoekresultaten opent.

instant previewsGoogle heeft Instant Preview geactiveerdop de iPhone. De functie was eerder al beschikbaar in de desktopbrowser en heet in het Nederlands ‘Instant voorbeelden‘. Het gaat een stap verder dan Google Instant voor Mobile, waar we eerder al over schreven. Bij Google Instant krijg je bij het intikken van je zoekvraag meteen al meerdere suggesties te zien. Google Instant Preview is iets anders: daarbij krijg je een preview van een website te zien, voordat je deze opent.

Je krijgt dan al een indruk van de webpagina, zonder dat je hoeft te wachten tot de webpagina volledig geladen is. Je kunt swipen door de previews, alsof je door Safari-tabbladen bladert. Google heeft Instant Previews nog niet officieel aangekondigd en het werkt nog niet op alle toestellen. Het lijkt erop dat het om een gefaseerde uitrol gaat. We zijn daarom benieuwd of lezers de nieuwe previews al op hun iOS-device hebben gezien. Google is druk bezig met het uitbreiden van mobiele functies op de website, zoals het bewerken van Google Docs en het al eerder genoemde Google Instant.

Meer info: Google Instant Previews

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2011, 13:24
Categorieën Apple, Apps, iOS
Onderwerpen google, instant, preview

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.