VoiceActivator: stembediening straks voor alle iPhone-apps (jailbreak)

Chpwn heeft een manier ontwikkeld om stembediening (Voice Control) ook in andere apps en voor meer acties te gebruiken. Binnenkort in Cydia.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Stembediening (Voice Control) (zie deze tip) is sinds de iPhone 3GS aanwezig in iOS. De functionaliteit is echter beperkt: het aantal commando’s is niet al te groot en het werkt niet met alle apps. Je kunt bellen, de actuele tijd opvragen, muziek afspelen en nog een paar andere acties doen. Maar met een nieuwe tweak van chpwn (bekend uit het jailbreakcircuit) kun je stembediening straks ook gebruiken voor het openen van apps, websites en diverse Activator-acties, zoals het maken van screenshots.

Met VoiceActivator kun je zelf via het instellingenpaneel aangeven welke gesproken aanwijzingen je wilt geven en wat er vervolgens moet gebeuren. Dit is niet afhankelijk van de taal, dus je kunt elke gewenste klankcombinatie koppelen aan een actie. Chpwn heeft ook een video uitgebracht, waarin je kunt zien hoe het werkt. Een prijs is nog niet bekend, maar het zal waarschijnlijk gratis zijn of niet teveel kosten. chpwn heeft aangekondigd dat de tweak binnenkort in de Cydia Store verkrijgbaar zal zijn.

Meer info: Chpwn

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 15:17
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, spraak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.