Geruchtenmachine: toch geen sd-kaartslot in iPad 2?

De iPad 2 krijgt waarschijnlijk toch geen sd-kaartslot. De opening in gelekte hoesjes zou kunnen wijzen op een andere plaatsing van het simkaartslot.

ipad geruchtGeruchten over een sd-kaartslot in de nieuwe generatie iPad zijn… niet meer dan geruchten. Deze niet zo verrassende info komt van bronnen bij AppleInsider. Al sinds december circuleerden er verhalen dat de iPad 2 een sd-kaart zou krijgen, op basis van ‘uitgelekte’ hoesjes uit China. Accessoiremaker zijn al bezig met de productie van iPad 2-beschermhoezen en gebruiken daarvoor designschetsen die van Apple afkomstig zouden zijn. Deze tekeningen circuleren op de grijze markt in Azië. Een sd-kaartslot zoals op de MacBook Pro zou daarbij ook tot de mogelijkheden behoren. Ook wekten de hoesjes de indruk dat er een camera aan de voor- en achterzijde zou komen, zodat de iPad geschikt wordt voor FaceTime.

Toen opnieuw hoesjes met een vermoedelijke opening voor een sd-kaartslot verschenen, werden de geruchten weer heviger, al was nog steeds niet zeker dat het om een sd-kaartslot ging. De opening bevindt zich linksboven, ter hoogte waar aan de rechterkant de volumeknoppen zitten. Het zou echter ook kunnen gaan om de nieuwe positie van het simkaartslot, al is er bij een siliconenrubber case zoals op de foto niet direct een noodzaak om continu toegang tot hebben tot de simkaart. Het verplaatsen van het simkaartslot zou op z’n beurt weer kunnen wijzen op een kleiner moederbord of een grotere batterij. Het blijft gissen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2011, 18:04
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.