Hangouts-Apple-Watch

Google Hangouts nu op de Apple Watch (en meer grote Google-updates)

Als je Google's apps gebruikt heb je heel wat updates die op je staan te wachten. Onder meer Google Hangouts, Play Books, Sheets, Docs en Google Classroom zijn allemaal vernieuwd.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Hangouts-Apple-Watch

Als je een fanatieke gebruiker bent van Google’s iOS-apps, dan staan er heel wat updates voor je te wachten in de App Store. Onder meer Google Play Books, Google Documenten en Google Presentaties krijgen nieuwe functies. Ook is Hangouts (eindelijk) op de Apple Watch beschikbaar.

Bij veel van de updates gaat het om bugfixes en prestatieverbeteringen (zoals bij Google Spreadsheets en Slides), maar Google Docs gaat een stapje verder. Zo kun je suggesties en opmerkingen in de afdrukopmaak bekijken en kun je de regelafstand wijzigen en tekst doorhalen in de Office-compatibiliteitsmodus.

Horizontaal lezen in Google Play Books

Google Play Books-lezers zullen blij zijn met de nieuwe functie om ook horizontaal in fullscreen te kunnen lezen. Ook kun je voetnoten nu bekijken zonder eerst de pagina te verlaten. Daarnaast is de downloadsnelheid verhoogd als je meerdere boeken tegelijk aan het downloaden bent.

Hangouts op Apple Watch

De update voor Google Hangouts is vooral goed nieuws voor Apple Watch-dragers. Omdat de berichten-app nu reacties toestaat in het Berichtencentrum, kun je ook op je Apple Watch een antwoord terugsturen.

Je hebt hierbij de keuze uit standaardantwoorden, of je kunt op het microfoontje tikken om een antwoord in te spreken. Hangouts-gebruikers zonder Apple Watch kunnen berichten direct beantwoorden door de notificatie te selecteren.

Tot slot heeft Google Classroom ook een noemenswaardige nieuwe versie gekregen. Classroom maakt het nu makkelijker voor docenten om vraagstukken voor te bereiden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2015, 22:49
Categorie Apps
Onderwerpen google, hangouts, update

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.