iPhone_6C_geel

‘iPhone 6c krijgt metalen behuizing in verschillende kleuren’

Nieuwe geruchten wijzen erop dat Apple van plan is om de nieuwe 4-inch iPhone 6c aan het begin van 2016 te releasen. Deze zou gehuld zijn in een metalen behuizing in verschillende kleuren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Er zijn weer nieuwe geruchten opgedoken over de beruchte nieuwe 4-inch iPhone. Volgens bronnen zou Apple werken aan een 4-inch iPhone 6c met een metalen behuizing. De iPhone zou beschikbaar zijn in meerdere kleuren en binnenkort aangekondigd gaan worden.

iPhone_6C_blauw_voorkant

iPhone 6c in metalen uitvoering

De nieuwste geruchten zijn afkomstig van de Chinese website TechWeb. Bronnen bij onder andere Foxconn (de producent van veel iPhone-modellen) melden tegenover die website dat de nieuwe iPhone 6c in tegenstelling tot de iPhone 5c geen plastic behuizing krijgt, maar uitgerust zal worden met een metalen behuizing. Wel zal het model in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Om welke kleuren het zou gaan, werd niet genoemd.

Deze nieuwe iPhone 6c zou in januari aangekondigd kunnen worden, terwijl de verkoop in februari van start zou gaan. Dit zou betekenen dat Apple voor het eerst een nieuwe iPhone zo vroeg in het nieuwe jaar op de markt brengt. De iPhone 6c zou een Touch ID-sensor krijgen, maar krijgt geen 3D Touch zoals de iPhone 6s.

Het regent de laatste tijd geruchten rondom een nieuwe 4-inch iPhone. Zo zei bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo al dat de nieuwe 4-inch iPhone aan het begin van 2016 zou verschijnen en een metalen behuizing krijgt. Later werd weer gesproken over een verbeterde versie van de iPhone 5s met A8-chip. Een ander gerucht sprak weer over een iPhone 6c die halverwege 2016 het levenslicht zou zien. Het lijkt er hoe dan ook op dat Apple daadwerkelijk bezig is met een nieuwe kleinere iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2015, 18:04
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 6c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.