Reacties voor: Gestolen data bewijst: ‘MacBook Pro krijgt meer poorten en MagSafe’

Geen Touch Bar en minder USB-C
Productietekeningen die bij Apple's toeleverancier Quanta zijn gestolen, bevestigen eerdere geruchten dat de volgende MacBook Pro geen TouchBar meer heeft. Wel zou Apple meer poorten willen toevoegen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ik denk echt niet dat ze dat gaan doen. De nieuwe iMac heeft ook alleen maar USB-C poorten. Na al deze jaren heeft iedereen ondertussen wel een dongle en gaan er steeds meer dingen draadloos.

  2. Is het wel netjes om gestolen info te delen als de pers? Je speelt de hackers zo in de kaart??

  3. @Marcellino: Alleen het basismodel heeft enkel usb c. De andere hebben ook USB 3.0 ingangen (en zelfs ethernet via de stroomkabel).

  4. Origineel geplaatst door Michiel
    @Marcellino: Alleen het basis model heeft enkel usb c. De andere hebben ook USB 3.0 ingangen (en zelfs ethernet via de stroomkabel).

    De iMac zoals we die kende heeft nooit een HDMI gehad

  5. @Maarten: MacBook Pro en iMac hebben dan ook elk hun eigen doelgroep.

  6. Ene kant vind ik het ontzettend jammer dat de Touch Bar zou gaan verdwijnen. Het voelt, 5 jaar in gebruik, nog steeds vernieuwend en onderscheidend. Het heeft wat futuristisch of gewoon simpelweg techi-techi. Maar moet tegelijkertijd wel bekennen dat ik er vooralsnog nooit gebruik van maak zoals het bedoeld is.. en de helft van de tijd toch in clamshell gesloten modus werk, waardoor ik er geen gebruik van kan maken. Dus op functioneel niveau zal ik er weinig van missen..

  7. Helaas nog geen duidelijkheid over het aansluiten van meerdere externe schermen. Ik wacht af en heb vertrouwen dat het bij de volgende generatie MacBooks goed komt.

  8. De aanname dat gestolen data dingen bewijzen vind ik wel mooi.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.