Reacties voor: Gerucht: iCloud gebruikt ook clouddiensten van Amazon en Microsoft

Apple zou bij het gebruik van iCloud ook Amazon Web Services en Windows Azure inschakelen, twee clouddiensten van de concurrentie.

Reacties: 17 reacties

  1. zie hier weer eens een beperking in IOS, geen silverlight, geen Flash. Zou Apple toch eens moeten oplossen, je mist nu gewoon een deel van de informatie op het net.

  2. Micrisoft is een bazenmerk. Jammer dat ze stilliggen…

  3. Zolang het nog in beta is, kan alles beta zijn, dus ook iCloud, ook prima om infra op te bouwen naast het bouwen van eigen infra

  4. @oberon11: Ik heb nu Firefox 5 beta 5 en hier moet ik de webbrowser nu herstarten in 32 bits modus. Flash daarentegen werkt gewoon. In Firefox 4.0.1 werkt Silverlight overigens wel in 64 bit maar ook daar was het tijdens de beta zo dat je ‘m in 32 bits modus moest herstarten totdat Microsoft met een update uitkwam. Beiden technieken zijn niet van Apple dus daar valt weinig voor Apple op te lossen. Microsoft en Adobe moeten zelf eens hun technieken op orde brengen zodat het gewoon overal fatsoenlijk op werkt. De Playbook van RIM is tot dusver de enige waar Flash redelijk op werkt, de rest van de apparaten doen het gewoon bagger. Begrijpelijk dat er dan partijen zijn die liever geen Flash hebben.

  5. @ppl: IOS = apple, adobe wil flash wel op meerdere platformen. Apple is een belemmering. dat MS stil licht: ach, uiteindelijk gaat het om de gebruiker, niet om de aanbiedende/beperkende firma of techniek.

  6. @oberon11: Zonder firma, geen officiele updates, simpel als dat… Het maakt wel degelIjk verschil uit.

    Als diensten van derden worden toegestaan dan zou je nog meer opslagruimte kunnen gebruiken, mijn SkyDrive heeft 23 GB over… Of Apple laat je kiezen welke dienst je wilt gebruiken (wat denk ik niet gaat gebeuren)

  7. Alsof die Flash bagger hier nog niet erg genoeg is, nu ook nog Silverlight?

  8. Silverlight op iOS zou inderdaad wel stoer zijn! Kan ik eindelijk eens op magister 😉

  9. Petabyte, dat is echt niks vergeleken met een Yottabyte….

  10. @eric: Oh god wat houd ik toch van m’n extensie die alle flash onzin (Flash plug-in crasht steeds vaker hier, kijk er niet eens raar meer van op) met een html5 speler – of Quicktime als ik dat wil – afspeelt.. Heerlijk!

    ClickToFlash, Safari extensie 🙂 🙂

  11. Ik vond het al vreemd dat er sprake was van een enkele locatie. Wat gebeurt er in geval van een calamiteit? Kan me geel goed voorstellen dat dit ook gewoon een stuk redundantie is.

  12. Apple heeft Flash altijd al geweigerd, Adobe heeft al allerlei manieren verzonnen om het toch erin te krijgen. Ik denk dat de reden is dat Flash een héél groot beveiligingsrisico met zich meebrengt (is ook gewoon op een desktop pc hoor, maar die is strenger beveiligd).

    En Silverlight… Forget it. Apple gaat echt niet dat zooitje van Microsoft erin proppen… Ik persoonlijk heb er ook een grote hekel aan. Net als Java…

  13. Het vreemde is dat we op een site als iphoneclub worden geconfronteerd met Silverlight! Het grote deel van de bezoekers komt hier met een iOS device…. Vind ik zo slecht dat hier dan geen rekening mee gehouden wordt. Was tot voorkort op OMT ook zo. Moest ik even kwijt, voor de rest topsite 🙂

  14. @iFajar
    Magister heeft een app voor iOS, namelijk iMeta. Deze is nog in het pilot stadium dus als je school niet mee doet kun je hem ook niet gebruiken. Zelf gebruik ik hem sinds de release en ben erg tevreden! Ik hoop voor je dat hij vanaf volgend schooljaar voor iedereen toegankelijk word.

  15. Origineel geplaatst door Rick Kerkhof
    Apple heeft Flash altijd al geweigerd, Adobe heeft al allerlei manieren verzonnen om het toch erin te krijgen. Ik denk dat de reden is dat Flash een héél groot beveiligingsrisico met zich meebrengt (is ook gewoon op een desktop pc hoor, maar die is strenger beveiligd).En Silverlight… Forget it. Apple gaat echt niet dat zooitje van Microsoft erin proppen… Ik persoonlijk heb er ook een grote hekel aan. Net als Java…

    Fijn dat Ome Stief zo goed voor ons zorgt, zeg.
    Ik hoop dat zijn Ferrari maar 3 versnellingen heeft want bij harder dan 90 kan het best gaan hobbelen en je hebt ook kans op vervelende ongelukken.

  16. Origineel geplaatst door arno
    Origineel geplaatst door Rick KerkhofApple heeft Flash altijd al geweigerd, Adobe heeft al allerlei manieren verzonnen om het toch erin te krijgen. Ik denk dat de reden is dat Flash een héél groot beveiligingsrisico met zich meebrengt (is ook gewoon op een desktop pc hoor, maar die is strenger beveiligd).En Silverlight… Forget it. Apple gaat echt niet dat zooitje van Microsoft erin proppen… Ik persoonlijk heb er ook een grote hekel aan. Net als Java…Fijn dat Ome Stief zo goed voor ons zorgt, zeg. Ik hoop dat zijn Ferrari maar 3 versnellingen heeft want bij harder dan 90 kan het best gaan hobbelen en je hebt ook kans op vervelende ongelukken.

    Hij rijd een mercedes SL AMG 😉 .

  17. je kan zeggen wat je wilt, maar met de servers van microsoft is echt niks mis, ik vind ze prachtig vanwege hun simpelheid en veelzijdigheid… linux servers vind ik vreselijk, zoveel commando’s waar je geen zak van snapt, ookal zou je er meer mee kunnen het is iritant

    @Rick Kerkhof: dat java sloom is en iritant (UAC komt opeens tevoorschijn omdat java wil updaten? grrrr en die updates zijn langzaam) wil niet zeggen dat silverlight iritant is hoor? of is het omdat het microsoft is?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.