Versie 3 van Franz voor de Mac.

All-round chatapp Franz voegt TweetDeck, Nederlandse vertaling en meer toe

De handige chatapp Franz werkt met de nieuwste versie samen met TweetDeck, waardoor je in de all-round chatapp nu ook tweets kunt bekijken. De app is bovendien nu ook beschikbaar in het Nederlands en heel veel andere talen.

Versie 3 van Franz voor de Mac.
Chatapp Franz is ideaal als je gebruikmaakt van allerlei soorten chatdiensten, zoals WhatsApp, Telegram, Facebook Messenger, Skype of een andere populaire chatapp. In Franz kun je namelijk inloggen in al deze diensten, waardoor je niet telkens tussen meerdere apps hoeft te wisselen. De app is nu bijgewerkt met een flinke update, zodat Franz ook helemaal in het Nederlands te gebruiken is. Daarnaast zijn er nog meerdere diensten toegevoegd, zoals TweetDeck en HipChat.

Franz in het Nederlands met TweetDeck

Door de samenwerking met TweetDeck, kun je nu ook alle tweets van de accounts die je volgt rechtstreeks in Franz bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is TweetDeck toevoegen aan je gekoppelde diensten en daar inloggen met je eigen Twitter-account. Het voordeel van TweetDeck is dat je meerdere kolommen toe kan voegen, waardoor je in één overzicht niet alleen de nieuwe tweets kunt zien, maar ook mentions, activiteiten en tweets van een bepaald account kunt bekijken, zonder dat je door menu’s moet bladeren.

Franz 3 met nieuwe diensten.

Versie 3 van Franz brengt ook een Nederlandse vertaling, zodat de hele interface van Franz zelf in het Nederlands is. Dit is vooral te zien in het vernieuwde dashboard waar je nieuwe diensten toevoegt, verwijdert of de taal instelt. Hoewel er Nederlandse ondersteuning bij gekomen is, kun je dus ook nog steeds kiezen voor bijvoorbeeld Engels of één van de andere tientallen talen.

Franz 3 instellingen op de Mac.

Los van de Nederlandse vertaling en TweetDeck-ondersteuning is er nog veel meer toegevoegd aan Franz. Zo kun je nu ook videogesprekken voeren in Google Hangouts, is er spellingscontrole toegevoegd, is er op visueel vlak wat aangepast voor WhatsApp, Telegram en meer en zijn er notificatieproblemen opgelost. De complete lijst van veranderingen in Franz 3.0 vind je op de website van de chatapp. Franz 3.0 is beschikbaar als beta voor iedere Franz-gebruiker voor zowel Macs als Windows- en Linux-gebruikers.

Heb je Franz al, dan vind je de nieuwste versie via de menubalk door te kiezen voor Franz > Check for updates. Nieuwe gebruikers kunnen Franz hier downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2016, 15:20
Categorie Apps
Onderwerpen chatten, facebook messenger, skype, telegram, whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.