iPhone 7 batterij 1

Foto’s tonen batterij bedoeld voor iPhone 7

Foto's van de vermoedelijke batterij van de iPhone 7 laten zien dat deze ongeveer dezelfde eigenschappen heeft als de batterij van de iPhone 6.

Zo vlak voor het Apple-event van aanstaande maandag is het eigenlijk gek om nu al middenin het geruchtenseizoen voor de iPhone 7 te zitten. Toch is dat het geval: de afgelopen dagen circuleerden er concepttekeningen, video’s van toekomstige iPhone 7-hoesjes en onderdelen, die lang niet allemaal interessant genoeg waren om te bespreken. De foto’s hieronder vormen een wat interessanter lek: het zou gaan om de batterij voor de iPhone 7.

iPhone 7 batterij 1

Vermoedelijke batterij van de iPhone 7

Deze foto’s werden verspreid via de Chinese site Digi.tech.qq.com. Ze tonen een batterij met een capaciteit van 7,04 Wattuur, ietsje meer dan de batterij in de iPhone 6s (6,61 Wattuur). Daarmee lijkt Apple een beetje terug te gaan in de tijd, want in de iPhone 6 zat een batterij van 7,01 Wattuur.

De capaciteit van de batterij is niet af te leiden uit de foto’s, maar is waarschijnlijk vergelijkbaar met de iPhone 6.

iPhone 7 batterij 2

Voor de aankondiging van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zullen we waarschijnlijk moeten wachten tot september. Beide toestellen zullen volgens geruchten dunner zijn en hebben geen koptelefoonaansluiting meer. Verder worden een snellere A10-chip, een Smart Connector, stereo-speakers en een model met zelfs 256GB opslagruimte verwacht. De dubbele camera zal waarschijnlijk alleen in de duurste iPhone 7 Plus zitten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2016, 19:43
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen batterij, iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.