Spotify CD-collectie

Scan je CD-collectie en voeg ze toe aan Spotify met deze app

De Nederlandse ontwikkelaar Makayama heeft een app gemaakt waarmee je je CD-collectie in Spotify kunt inlezen. Sneller dan handmatig invoeren.

Je bent misschien lid van Spotify, maar hebt ook nog een hoop oude cd’s liggen die je eigenlijk eens in Spotify zou moeten opzoeken. Daar kan de app CD Scanner for Spotify (link) bij helpen. Met deze app scan je je cd’s om ze vervolgens toe te voegen aan je Spotify-bibliotheek.

Spotify CD-collectie

CD’s scannen naar Spotify

Scan de streepjescode op de cd en de app voegt het album automatisch toe aan een afspeellijst. Dat scheelt weer handmatig invoeren. De app is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Makayama, die in de begindagen van de App Store regelmatig op iCulture voorbijkwam met de apps die ze hadden ontwikkeld. Zoek je een iets goedkopere oplossing, dan kun je ook bij Albumify (link) terecht.

Beide apps zullen niet elk obscuur album kunnen vinden, domweg omdat niet alle CD’s te beluisteren zijn op Spotify. Heb je voor een speciale uitvoering gekozen, dan kan CD Scanner ook een alternatief zoeken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2016, 20:27
Categorie Apps
Onderwerpen cdma, spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.