Evernote-app laat je nu audio opnemen met Bluetooth-oortjes

Met de Evernote-app kun je voortaan teksten inspreken met je Bluetooth-oordopjes. Ook bevat de app een verbeterde lijstweergave en een overzichtelijker deelmenu.

Audio opnemen met Evernote

De tijd dat Evernote regelmatig met interessante updates kwam ligt alweer een tijdje achter ons. Maar in de pas verschenen update zitten deze keer toch weer wat handige nieuwe functies. Grootste verbetering is dat je met de Evernote-app nu audio kunt opnemen, als ze beschikken over een ingebouwde microfoon. De makers noemen daarbij expliciet de AirPods, maar het geldt natuurlijk ook voor andere Bluetooth-oordopjes waarmee je kunt bellen (want dat betekent dat er een microfoon in zit).


Voor mensen die Premium- of Business-gebruiker zijn, is het goede nieuws dat de Context-functie terug is. Ook is de lijstweergave van de Evernote-app aangepast, zodat je duidelijker ziet waar je bent. De maand en het jaar blijven bovenaan het scherm staan als je door je notities bladert. Gebruik je de scrolbalk, dan verschijnt er vanzelf een vakje in beeld waarmee je makkelijk van maand naar maand kunt springen.

AirPods met iPhone

Het deelmenu is opgeruimd, zodat je makkelijker je notities kunt delen met anderen, zonder eerst door een verwarrend menu te hoeven scrollen. De oude opties bestaan nog steeds, maar staan nu iets meer verstopt. Daarnaast zijn er een hoop bugs opgelost. Zo waren er wat problemen bij het synchroniseren en het kopiëren en plakken van notities.

Bekijk ook

Alles over Evernote op iPhone, iPad en Mac

Met de Evernote maak je razendsnel allerlei notities. Teksten, lijstjes, recepten, knipsels en gedachten raak je nooit meer kwijt. Deze gids legt uit wat je met Evernote zoal kunt doen en of je Evernote Premium nodig hebt.

Evernote is een app waarmee je privé of zakelijk je notities kunt beheren. Je kunt teksten plakken, todolijstjes maken, afbeeldingen toevoegen en documenten scannen met je camera. Ook kun je handgeschreven notities maken, schetsen en samenwerken met anderen. Vijf jaar geleden was Evernote een van de populairste apps, maar sindsdien heeft het achterliggende bedrijf een ommezwaai gemaakt en richt zich meer op betalende en zakelijke gebruikers.

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 mei 2018 om 19:36
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.