Eerste screenshot van de App Store

Een screenshot op de website van Apple toont een afbeelding die de indruk wekt dat het om de App Store gaat, waarmee iPhone-bezitters straks software van derden kunnen installeren. Het is de eerste keer dat zo'n screenshot opduikt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

App storeiPhonefreakz ontdekte in een afbeeldingenmap onder de domeinnaam Apple.com een screenshot waaruit wel moet worden geconcludeerd dat het om de nieuwe AppStore gaat. Het screenshot ziet eruit als een scherm met profielinstellingen voor de iPhone: de koptekst luidt ‘Install Profile’. Ook staat er een groen Trusted-vinkje naast de installatieknop. Toen Steve Jobs de App Store in maart aankondigde, zei hij dat het om een applicatie ging, die speciaal was geschreven om applicaties op de iPhone te leveren. Het zal bij de volgende release op elke iPhone worden geïnstalleerd, aldus Jobs. Ook op gejailbreakte?


Eerder lekte iWeb een paar dagen voor de keynote-presentatie op dezelfde wijze uit: omdat de afbeeldingen al op een webserver waren gezet en daarbij onvoldoende waren afgeschermd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.