Archief voor 'screenshot'

iPhone screenshot van hele pagina opslaan als afbeelding

Paginavullende screenshots maken op je iPhone doe je zo

Je kan op de iPhone in sommige apps paginavullende screenshots maken, zodat alles van een app of website vastgelegd wordt, ook alles wat buiten je iPhone-scherm getoond wordt. Je krijgt dan ├ę├ęn lang document of afbeelding, met de volledige inhoud. Waar werkt dit en hoe gebruik je dit?

Screenshots anoniem maken

Zo kun je priv├ędata op screenshots en foto's onleesbaar maken

Screenshots kunnen allerlei priv├ędata bevatten. Je kunt dit onleesbaar maken met een zwart balkje, er overheen krassen of vervagen met blokjes of blur. Wat is de beste oplossing om je priv├ędata te verwijderen en welke apps gaan je daarbij helpen? In deze tip lees je alles.

Digital Crown op de Apple Watch Series 4.

Zo maak je screenshots op de Apple Watch

Wil je een screenshot van je Apple Watch maken, maar heb je geen idee hoe je zo'n schermafbeelding maakt en kunt delen met anderen? In dit artikel leggen we het uit.

Scherm opnemen van iPhone

Zo maak je een schermopname op iPhone en iPad

Met de schermopname-functie op de iPhone en iPad kun je de acties die je op het scherm uitvoert vastleggen. In deze tip leggen we uit hoe de Schermopname werkt en hoe je een schermopname met of zonder geluid maakt.

Tekenen op screenshots

Direct tekenen op screenshots in iOS en macOS

Als je een screenshot wil bewerken, dan kan dat heel eenvoudig. Je kunt tekenen of tekst toevoegen op een schermafbeelding, zodat je bijvoorbeeld iets duidelijk kunt aanwijzen. In deze tip lees je hoe je de screenshot tekentools op je iPhone, iPad en Mac gebruikt.

Screenshot maken

Screenshot maken op iPhone en iPad: zo werkt het

Soms wil je anderen laten zien wat er op het scherm van jouw iPhone te zien is. Je kunt dan een screenshot (schermafbeelding) maken. In deze tip leggen we uit hoe je screenshots kunt maken op iPhone en iPad, ook extra lange!

iCulture.nl afbeelding met logo

Met de Watchshot-app maak je mooiere Apple Watch-screenshots

Een screenshot zegt soms meer dan duizend woorden en je maakt het extra mooi door er een frame omheen te zetten. Bij de Apple Watch zat je dan vaak vast aan dezelfde standaard zwarte bandjes. De nieuwe Watchshot-app brengt daar verandering in.