Reacties voor: Nieuwe Dyson-ventilator met luchtreiniger is tegelijk een kacheltje

De Dyson Pure Hot+Cool Link is een luchtreiniger die kan koelen en verwarmen. De ventilator kan daardoor ook als kacheltje in de winter gebruikt worden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Hoe zit het met de HomeKit integratie?

  2. Ik hoop vooral dat Dyson het geluidsniveau heeft aangepakt. Het voorgaande model heb ik weer teruggestuurd vanwege het irritante geluid van de luchtverplaatsing.

  3. Welk energielabel draagt dit en wat is het opgegeven energieverbruik?

  4. Hebben mensen ervaring hoe dit ding werkt, of een oudere variant ?.
    Als ik coolblue reacties leest werkt een waaier van 2 tientjes net zo goed, deze kost toch wel even wat meer dan 2 tientjes.

  5. Gaaf ding! Jammer dat Dyson het principe van de zakloze stofzuiger niet heeft doorgevoerd naar deze ventilator (lees: filter). Ik had het mooi gevonden als ze een product op de markt hadden gebracht wat geen filter nodig heeft. Of eentje die je kan uitkloppen/afspoelen/afwassen/etc. Dat had in mijn ogen beter gepast bij de filosofie van Dyson.

  6. Origineel geplaatst door Dennis
    Hebben mensen ervaring hoe dit ding werkt, of een oudere variant ?.

    Als ik coolblue reacties leest werkt een waaier van 2 tientjes net zo goed, deze kost toch wel even wat meer dan 2 tientjes.

    Had hem, voor een maand daarna gauw door verkocht. Geluid is vreselijk en de koeling is slecht, zeker gezien de prijs. Nu een gewone ven retro, maakt idd ook geluid net zoveel als de dyson maar de fan is honderd keren beter. Tis net als de stofzuigers, voor een dikke honderd minder net zo’n goed apparaat. It’s just the name.

  7. Knap gedaan van Dyson, twijfelachtige kwaliteit verkopen met een Apple minded insteek.
    Ook ik ben er 3x ingetrapt de matige kwaliteit en beperkte levensduur (kreeg welliswaar 3x een nieuwe zonder poespas) hebben mij ertoe bewogen om dit merk niet meer aan te schaffen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.