Dyson Pure Hot+Cool Link

Nieuwe Dyson-ventilator met luchtreiniger is tegelijk een kacheltje

De Dyson Pure Hot+Cool Link is een luchtreiniger die kan koelen en verwarmen. De ventilator kan daardoor ook als kacheltje in de winter gebruikt worden.

Het is alweer een paar weken geleden dat we schreven over de Dyson Pure Cool Link, een luchtreiniger die ook koele lucht kan verspreiden. Nu de zomer ten einde loopt is verkoeling misschien niet het eerste wat je zoekt. In plaats daarvan heb je liever warme, gezuiverde lucht. Dat kan, met de zojuist aangekondigde Dyson Pure Hot+Cool Link. Ook deze is met een iOS-app te bedienen.

Dyson Pure Hot Cool Link: ventilator, luchtreiniger en kacheltje

Dyson Pure Hot+Cool Link

Dyson maakt al jaren dezelfde ventilatoren, waardoor het misschien lastig is om te zien dat deze nieuw is. Er was eerder al een Hot+Cool-ventilator met modelnummer AM05 en een prijskaartje rond de €350, maar die bevat geen luchtreiniger en werkt niet met een app. Bij de Pure Hot+Cool Link is dat wel het geval. Het verwisselbare HEPA-filter haalt vrijwel alle vervuilende deeltjes uit de lucht en met de bijbehorende app kun je precies regelen wanneer het apparaat automatisch moet inschakelen.

Het betekent overigens wel dat je wat meer geld kwijt bent voor dit nieuwe apparaat. De Pure Hot+Cool Link gaat €599 kosten en dat is €100 duurder dan het tafelmodel van de Pure Cool Link. Pluspunt is dat je met één apparaat meteen klaar bent: lucht reinigen, verwarmen en koelen.

Dyson Pure Hot+Cool Link

Net als eerdere modellen zijn er geen ventilatorbladen zichtbaar. Qua uiterlijk valt op dat dit model wat korter en gedrongener is dan de voorgangers, waardoor het eigenlijk een kruising lijkt tussen een tafelmodel en torenmodel. Vanaf september staat de Pure Hot+Cool Link op je te wachten in de winkel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2016, 11:40
Categorie Accessoires
Onderwerpen dyson, luchtreiniger

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.