DuckTales Remastered met Dagobert Duck.

Dagobert Duck springt en zwaait met z’n wandelstok in DuckTales Remastered op de Apple TV

DuckTales Remastered is nu ook beschikbaar op de Apple TV. Dat betekent springen en hupsen met je wandelstok met Dagobert Duck op zoek naar goud en andere kostbaarheden.

DuckTales Remastered met Dagobert Duck.
DuckTales is een game die oorspronkelijk in 1990 verscheen voor de oude Nintendo Entertainment System. In 2013 werd de game als remake uitgebracht onder de noemer DuckTales Remastered en vorig jaar kwam ook de iOS-versie beschikbaar. Nu is het de beurt aan Dagobert Duck en zijn neefjes om de actie te verplaatsen naar het grote scherm, want DuckTales Remastered is nu ook beschikbaar voor de vierde generatie Apple TV.

Springen en slaan met je wandelstok

Als er één ding is waar Dagobert Duck gek is op, dan is dat wel geld. In DuckTales Remastered gaat hij dan ook op zoek naar nog meer geld en waardevolle spullen. Dat doet hij met hulp van zijn neefjes, maar vooral met zijn eigen wandelstok. De kenmerkende aanval van Dagobert Duck is dan ook het springen met zijn wandelstok, zodat hij over vijanden heen kan springen en gevaarlijke obstakels kan overtreffen.

DuckTales Remastered is met de hand getekend en zal voor fans van zowel het origineel als de oude tv-serie bekend voorkomen. Zo bevat de game de originele stemacteurs en zijn er een hoop objecten te verzamelen. Je reist dan ook de hele wereld over, zoals de Himalaya en de jungle van Afrika. Op de Apple TV is de game zowel te spelen met de Apple TV Remote als een optionele Bluetooth-controller.

DuckTales Remastered op de Apple TV.

De game is bovendien tijdelijk goedkoper, want normaal gesproken betaal je €9,99 voor deze game. Nu betaal je slechts €4,99. De app is dan ook meteen speelbaar op je iPhone of iPad en laat je zelfs je voortgang uitwisselen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2016, 19:50
Categorie Apps
Onderwerpen apple tv, disney

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.