iCulture 20K fans

Feest! iCulture heeft 20.000 fans op Facebook

iCulture heeft 20.000 fans op Facebook en daar zijn we erg blij mee. Daarom een melig filmpje om het te vieren. Bedankt allemaal, dat jullie ons steunen!

20.000 Facebook-fans

Terwijl Apple voorzichtig begint met support op Twitter via @AppleSupport, weten iCulture-lezers dat ze al jarenlang terecht kunnen bij het @iCulture Twitter-account én op de Facebook-pagina van iCulture. Wat die laatstgenoemde betreft: we hebben iets te vieren. Vandaag haalden we de mijlpaal van 20.000 fans en we zijn natuurlijk erg blij met zoveel trouwe fans. Waanzinnig bedankt!


Vandaar dat we onderstaand, enigszins melig filmpje hebben gemaakt:

Wat een geweldig resultaat! We zijn ontzettend vereerd met deze geweldige #mijlpaal! 20.000 LIKES! WEEEEEEEHOOOO!

Geplaatst door iCulture op donderdag 3 maart 2016

Facebook? The social network everyone loves to hate? Inderdaad! Veel iCulture-lezers zijn actief op Facebook en liken en delen onze artikelen via dit sociale netwerk, dus we vinden dat het een plek is waar wij ook moeten zitten. We delen niet alle artikelen die op de site komen via Facebook, maar kiezen vooral voor onderwerpen die je graag met je vrienden deelt of voor bijzondere items die je juist weer niet op de site vindt.

Waar we vooral trots op zijn, is dat we deze mijlpaal hebben gehaald zonder like-en-win-acties en andere slinkse manieren om fans te lokken. De 20.000 mensen die ons momenteel op Facebook steunen, zijn ook écht fan.

En omdat we weten dat jullie ernaar gaan vragen: hoe staat het met de iCulture app? Er wordt absoluut nog dagelijks aan de app gewerkt en we zouden niets liever willen dat ‘ie al lang en breed in de App Store staat, maar we zijn daarbij nou eenmaal ook afhankelijk van externe partijen en talloze obstakels die we gaandeweg zijn tegengekomen. Dus nog even geduld aub!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2016, 21:34
Categorie Achtergrond
Onderwerpen facebook, iculture
25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.