iPhone XS in conceptvideo.

Nieuwe conceptvideo toont iPhone XS in volle glorie

Op basis van gelekte afbeelding

Een nieuwe conceptvideo van de iPhone XS laat zien hoe de nieuwe iPhone er uit kan gaan zien. De video is gebaseerd op de gelekte afbeelding die eerder al opdook. Vooral de glimmende rand en de goudachtige uitstraling staan in de video centraal.

Nu het design van de iPhone XS voor een groot deel al verklapt is door een gelekte afbeelding van Apple zelf, is de verrassing tijdens het aankomende event iets minder groot. Maar ondanks dat een deel van het design al bekend is, zijn er toch nog een aantal dingen die we nog niet weten over het uiterlijk van de iPhone XS. Deze video moet meer duidelijkheid scheppen.

Conceptvideo iPhone XS

De video is, zoals de vele andere conceptvideo’s, gemaakt in de stijl van Apple’s eigen productfilmpjes. De video bestaat uit een wat dramatisch muziekje met de iPhone XS uit allerlei hoeken. De grote en kleine iPhone XS zweven heen en weer door het beeld en worden getoond uit allerlei hoeken. De goudachtige kleur en glimmende randen staan daarbij centraal, net als de glazen achterkant. De iPhone XS in de video is gebaseerd op de gelekte afbeelding en heeft ook dezelfde achtergrond met de halve planeet.

De video is een interpretatie van de Koreaan Lee Gunho en geeft antwoord op de vraag hoe bijvoorbeeld de achterkant van het toestel eruit ziet. Dat de achterkant van glas is, zal bij de meeste mensen geen verrassing zijn. Ook de iPhone X en iPhone 8 zijn van glas, onder andere vanwege draadloos opladen. De iPhone XS in deze video heeft een zwarte achterkant, maar het is nog onbekend hoe dat in de uiteindelijke modellen gaat zijn.

Bekende bronnen zoals Bloomberg voorspelden dat Apple voor de 6,1-inch iPhone allerlei kleuren kiest. De kleuren van de aluminium rand en de achterkant van het toestel zijn volgens de bronnen niet per se aan elkaar gelijk, maar of dat ook voor de 2018 iPhones kleuren geldt, weten we niet. In ieder geval verwachten we dat de iPhone XS in goud, zwart en zilver beschikbaar komt. Qua naam blijft het mogelijk iPhone XS. Dat betekent dat de naam iPhone XS Plus er waarschijnlijk niet komt. Dezelfde strategie gebruikt Apple bij de iPad Pro. Ook die is er in twee formaten, maar zonder de Plus-aanduiding.

De grote verrassing lijkt hem momenteel in de 6,1-inch iPhone te zitten. Van dit model weten we bijvoorbeeld de naam nog niet en we weten ook niet hoe deze er precies uit gaat zien. Op 12 september weten we alles, want dat is de datum van het iPhone-event. De 2018 iPhone pre-order start dan naar verwachting op 14 september. Vacatures wijzen ook op de Nederlandse launch in de derde of vierde week van september, dus wij zijn er ook dit jaar vroeg bij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2018, 11:50
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone XS
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.