Kunst of kitsch? Speciale iPhone XS is verguld met Amerikaanse presidenten

Heb je altijd al een échte gouden iPhone XS willen hebben? En ben je ook nog eens dol op Amerika? Dan kan je met deze speciale iPhone XS of iPhone XS Max je slag slaan. Een Russische fabrikant heeft speciale edities gemaakt met de hoofden van vier Amerikaanse presidenten.

Vergulde iPhone XS met Amerikaanse presidenten

De naam Caviar ben je misschien al eens eerder tegengekomen. In het verleden hebben we wel vaker over dit Russische bedrijf geschreven, die speciale edities maakt van onder andere de iPhone. Zo was eerder al een vergulde iPhone met Donald Trump in het nieuws. Als je geen fan bent van Donald Trump, dan kun je nu voor vier andere voormalige presidenten van Amerika kiezen.

De vier presidenten die gedrukt zijn op deze speciale iPhones zijn gekozen uit een online enquete, waar zo’n 11.000 respondenten aan meegedaan hebben. De vier populairste presidenten zijn vastgelegd op deze speciale gouden iPhones. Het gaat om Kennedy, Lincoln, Washington en Roosevelt. De gehele achterkant bestaat uit 24-karaats goud en naast het portret vind je ook een bekende uitspraak van de desbetreffende president. De gezichten op de iPhones zijn gebaseerd op het bekende beeldhouwwerk in Mount Rushmore.

iPhone XS verguld met Amerikaanse presidenten.

Door het ontwerp is de iPhone niet meer helemaal vlak van achteren, omdat het gaat om een 3D-effect. Caviar heeft deze modellen gemaakt ter gelegenheid van President’s Day, dat op maandag 18 februari in Amerika gevierd wordt. Dat wil echter niet zeggen dat deze modellen alleen voorbehouden zijn aan Amerikanen, want ook jij kan er eentje bestellen. Als je ten minste van een beetje kitsch houdt.

Caviar doos met vergulde iPhone.

Je moet daar wel flink je portemonnee voor trekken, want de versie met George Washington kost bijvoorbeeld $5000. Voor dat geld krijg je wel een werkend toestel in een luxe verpakking. Vanwege de waarde kun je deze versie dan ook beter in deze doos bewaren dan ermee over straat lopen.

Bekijk ook

Voor de fans: vergulde iPhone met portret van Donald Trump

De Trump iPhone is een vergulde telefoon met het portret van Donald Trump op de achterkant. Ideaal voor gelukszoekers die hopen een baantje bij Trump in de wacht te slepen.

iPhone XS en iPhone XS Max

De iPhone XS ("iPhone 10s") en iPhone XS Max zijn Apple's topmodellen voor de iPhone 2018 line-up. In dit overzicht lees je alles over de specificaties van de iPhone XS en de grotere iPhone XS Max voor mensen die veel schermruimte nodig hebben. De iPhone XS-modellen zijn niet meer verkrijgbaar, dus als je een nieuwe iPhone nodig hebt kun je het beste in ons overzicht iPhone kopen kijken.

iPhone XS en iPhone XS Max

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.