Coach horlogebandjes voor Apple Watch

Coach-horlogebandjes vanaf 12 juni in de winkels

De Coach-horlogebandjes voor de Apple Watch liggen op 12 juni in de winkel. Er komen 9 varianten die $150 per stuk kosten, van oranje tot wit en zwart. Maar of er sprake is van een officieel partnership met Apple wordt steeds meer in twijfel getrokken.

Luxe tassenmerk Coach heeft een serie horlogebandjes voor de Apple Watch klaarliggen. Ze zullen vanaf 12 juni in de winkel liggen, zo meldt modeblog Haute Écriture. Via verkopers van Coach zijn meer details gelekt, zoals het feit dat de winkels volgende week hun eerste voorraden binnenkrijgen.

Coach horlogebandjes voor Apple Watch

Coach-horlogebandjes

Ook zijn er inmiddels meer gedetailleerde foto’s van de Coach-horlogebandjes beschikbaar en eerlijk gezegd: ze zijn wel wat apart. Vooral het model met opgenaaide bloemetjes moet maar net je smaak zijn. Het modemerk gaat drie stijlen uitbrengen: een lederen bandje met metalen bedels, een camo-bandje met vlekken en het zogenaamde ‘Tea Rose Appliqué’-bandje met opgenaaide bloemen. Elke stijl is verkrijgbaar in drie kleuren, dus in totaal zijn er 9 bandjes.

Het lederen bandje is er in zwart, wit en bruin, het camo-bandje in deminblauw, zadelbruin en militair groen en het bloemetjesbandje is er in zwart, oranje en wit. Blijkbaar is er geen geheimhouding afgesproken tussen Apple en Coach, want het modemerk had de horlogebandjes al op de website gezet. Ook zouden verkoopmedewerkers er vrijuit met klanten over praten. Alle horlogebandjes zijn bedoeld voor vrouwen en kosten $150.

Er zou sprake zijn van een kleine eerste productie, waardoor de bandjes snel uitverkocht kunnen zijn. Je zult er ook voor moeten reizen: alleen in de winkels in Californië, Nevada en New York zijn ze te krijgen, niet online. Wellicht gaat Apple de horlogebandjes ook nog verkopen, maar het lijkt er sterk op dat Apple het voorlopig houdt bij een partnership met Hermès. Dat zou ook verklaren waarom de Coach-horlogebandjes op 12 juni in de winkel liggen; een dag voor de WWDC-keynote. De kans is daarom klein dat we ze op het podium gaan zien.

Maar misschien ben je door deze nieuwe informatie voorgoed afgehaakt. Coach is als modemerk in Europa niet zo heel bekend en het merk is ook niet zo exclusief dat je er speciaal voor naar de VS gaat reizen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2016, 21:34
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, horlogebandje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.