Catalyst AirPods hoesje

Apple Store verkoopt waterdicht hoesje voor AirPods

Ook in lichtgevende variant!

Zwemmen met je AirPods, is dat een goed idee? Zolang je ze niet in je oren hebt maar ze in dit waterdichte hoesje van Catalyst stopt, zou er niets aan de hand moeten zijn. Apple verkoopt dit waterbestendige AirPods-hoesje nu in de Apple Store. Ook in een lichtgevende variant.

Catalyst Waterproof Case voor AirPods

Apple heeft het siliconenhoesje als ‘Special Edition’ exclusief in het assortiment opgenomen. Nu gebeurt dat wel vaker. Het houdt vaak in dat er speciaal voor Apple een iets afwijkende variant wordt gemaakt. Dat is bijvoorbeeld ook het geval bij de Belkin BoostUp, die we een tijdje geleden hebben besproken. Die van Apple heeft een rechthoekige vloerplaat en kost €159 terwijl de BoostUp voor andere winkels een ovale vloerplaat heeft en €149 kost. Bij de Catalyst-case zou je dus ook iets verder kunnen kijken, als je variant van Apple niet handig vindt. Je betaalt er €29 voor bij Apple.


We schreven in 2017 al eens over de Catalyst Case voor AirPods. Inmiddels is ‘ie ook verkrijgbaar bij SBSupply, al kost het hoesje daar maar liefst €39,99. Ook daar kun je kiezen uit de lichtgevende variant, die handig kan zijn voor mensen die hun spullen vaak uit het oog verliezen.

Catalyst AirPods hoesje

De hoes beschermt je AirPods-doosje tegen krassen en stoten, maar zorgt ook dat je het doosje op een diepte tot 1 meter onder water te dompelen, zonder dat er schade zou moeten optreden. De karabijnhaak is bedoeld om het hoesje aan je tas of broekriem vast te maken. Je kunt kiezen uit wit, zwart en lichtgevende ‘Glow in the Dark’ variant.

Alle kleuren kosten €29 in de Apple Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.