Carpool Karaoke start op 8 augustus op Apple Music

Carpool Karaoke gaat officieel van start op 8 augustus op Apple Music. De show waarbij artiesten samen liedjes zingen in de auto zou oorspronkelijk al in april 2017 starten.

We hebben er lang naar moeten uitkijken, maar in augustus gaat het eindelijk van start: Apple’s versie van Carpool Karaoke. Apple heeft officieel bevestigd dat de show op 8 augustus van start gaat en op Apple Music te bekijken is.


Carpool Karaoke met John Legend en Alicia Keys

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

De aankondiging is te vinden op de vernieuwde nieuwsportaal van Apple. Eigenlijk zou Carpool Karaoke al in april 2017 van start gaan, maar er kwam iets tussen. Carpool Karaoke: The Series is een spin-off van de populaire filmpjes van James Worden in ‘The Late Late Show’. Apple heeft vorig jaar de rechten gekocht om filmpjes te maken die op het idee gebaseerd zijn. In elke aflevering gaan twee artiesten of sporters met elkaar op pad, terwijl ze gezellig praten en liedjes zingen. Zo is er een aflevering met John Legend en Alicia Keys (zie hierboven) en eentje met John Cena en Shaquille O’Neal.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Apple heeft heel wat bekende namen weten te trekken uit de televisiewereld, muziek, film, sport en popcultuur. Het gaat om Will Smith, Billy Eichner, Metallica, Ariana Grande, Seth MacFarlane, Chelsea Handler, Blake Shelton, Michael Strahan en anderen.

Bekijk ook

Eerste trailer van Carpool Karaoke verklapt wie er meedoen

De eerste trailer van Carpool Karaoke laat zien welke gasten we kunnen verwachten, waaronder Will Smith, Metallica, Chelsea Handler, Blake Shelton en Shaquille O'Neal.

Het is nog steeds onduidelijk waarom de serie vier maanden vertraagd is, maar voor de fans zal het niet veel uitmaken. Zij hebben nu een datum om naar uit te kijken. Elke aflevering duurt een half uur en heeft steeds een wisselende chauffeur en gast. James Corden werkt mee als uitvoerend producent, maar zal zelf niet te zien zijn.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.