Apple verlengt Carpool Karaoke voor derde seizoen

Carpool Karaoke slaat blijkbaar aan, want Apple heeft besloten een derde seizoen te bestellen. De serie draait al een tijdje mee en komt nu terug met een nieuwe serie afleveringen. Kijk jij nog steeds? Het kan gratis via de Apple TV-app.

Carpool Karaoke: The Series is een afgeleide van de originele serie die speciaal voor Apple is geproduceerd. Het is al sinds 2017 te bekijken, aanvankelijk alleen voor abonnees van Apple Music en nu via de Apple TV-app. James Corden heeft via YouTube bekendgemaakt dat er nog meer afleveringen komen. Voorheen gingen het nieuwe seizoen in het najaar van start, dus het zou kunnen zijn dat je dit jaar ook weer tot oktober moet wachten. De productie is nu nog in volle gang.

Carpool Karaoke seizoen 3

In het derde seizoen kunnen we opnieuw bekende artiesten, waaronder muzikanten en publieke figuren verwachten. De formule is bekend: twee (of meer) mensen zitten in een auto en terwijl ze wat kletsen zingen ze mee met bekende nummers. Dit seizoen doen castleden van de hitserie Stranger Things mee, terwijl we vorig seizoen konden genieten van Jason Sudeikis en de Muppets, Matthew McConaughey en Snoop Dogg, Weird Al en Andy Samberg, Nick Offerman en Megan Mullally, Brie Larson en Samuel L. Jackson.

https://www.youtube.com/watch?v=NzgTZWgDTpM

De eerste twee seizoenen kun je gratis kijken via de Apple TV-app, laat Apple weten. Carpool Karaoke: The Series is gebaseerd op het gelijknamige onderdeel van de Late Late Show. Apple gebruikte het aanvankelijk om Apple Music te promoten.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.