Carpool Karaoke derde seizoen

Apple verlengt Carpool Karaoke voor derde seizoen

Carpool Karaoke slaat blijkbaar aan, want Apple heeft besloten een derde seizoen te bestellen. De serie draait al een tijdje mee en komt nu terug met een nieuwe serie afleveringen. Kijk jij nog steeds? Het kan gratis via de Apple TV-app.

Carpool Karaoke: The Series is een afgeleide van de originele serie die speciaal voor Apple is geproduceerd. Het is al sinds 2017 te bekijken, aanvankelijk alleen voor abonnees van Apple Music en nu via de Apple TV-app. James Corden heeft via YouTube bekendgemaakt dat er nog meer afleveringen komen. Voorheen gingen het nieuwe seizoen in het najaar van start, dus het zou kunnen zijn dat je dit jaar ook weer tot oktober moet wachten. De productie is nu nog in volle gang.

Carpool Karaoke seizoen 3

In het derde seizoen kunnen we opnieuw bekende artiesten, waaronder muzikanten en publieke figuren verwachten. De formule is bekend: twee (of meer) mensen zitten in een auto en terwijl ze wat kletsen zingen ze mee met bekende nummers. Dit seizoen doen castleden van de hitserie Stranger Things mee, terwijl we vorig seizoen konden genieten van Jason Sudeikis en de Muppets, Matthew McConaughey en Snoop Dogg, Weird Al en Andy Samberg, Nick Offerman en Megan Mullally, Brie Larson en Samuel L. Jackson.

De eerste twee seizoenen kun je gratis kijken via de Apple TV-app, laat Apple weten. Carpool Karaoke: The Series is gebaseerd op het gelijknamige onderdeel van de Late Late Show. Apple gebruikte het aanvankelijk om Apple Music te promoten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2019, 20:56
Categorie Diensten
Onderwerpen apple tv, tv-series

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.