Reacties voor: Zijmenu als sneeuw voor de zon verdwenen bij Buienradar-app

Buienradar heeft de app voorzien van een nieuw uiterlijk, waardoor het navigeren een stuk eenvoudiger moet worden. Zo heeft het zijmenu plaats gemaakt voor vijf grote knoppen onderaan het scherm.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Buienradar plus aangeschaft maar blijf advertenties houden. Ook na geforceerd afsluiten en aankoop herstel button te gebruiken. Weg €1,99
    Hoop dat ze snel reageren op mijn feedback in de app.

  2. Met dank aan Unitid (vermoed ik) voor ontwerp en realisatie. Stuk beter zo, de app!

  3. Origineel geplaatst door René
    Buienradar plus aangeschaft maar blijf advertenties houden. Ook na geforceerd afsluiten en aankoop herstel button te gebruiken. Weg €1,99

    Hoop dat ze snel reageren op mijn feedback in de app.

    Refund aanvragen bij Apple 🙂

  4. Ze hebben adequaat gereageerd op de aankoop die niet werkt. (Buienradar plus) Er wordt een nieuwe app ingediend bij Apple , maar dit kan een paar dagen duren. Tot die tijd, een refund aangevraagd. Maar top voor de snelle actie van de ontwikkelaar, prima communicatie!

  5. Reageren op de feedback knop doen ze super snel.
    Ik kon de wind kaart niet meer vinden en voor ik het wist had ik al antwoord en ik de kaart gevonden.

  6. Gebruik deze app al geruime tijd. Heb nu de betalende versie gekocht en toch blijft de reclame en andere hindernissen. App refreshed ook niet automatisch. ik moet hiervoor de app afsluiten (door omhoog te swipen) en opnieuw te laden.
    Zeer lastig. Developer hierover al gecontacteerd maar nog geen feedback.

    inmiddels mijn geld terug gevraagd bij Apple.

  7. Ik ben afgestapt van buienradar omdat ze je nu verplichten een reglement te aanvaarden waarin staat dat ze je *persoonsgegevens* mogen verzamelen, naast allerlei anders. No offense, maar dat is totaal onnodig voor zo’n app, en wat mij betreft misbruik van je naamsbekendheid om privacy aan je laars te lappen.

    Gebruik naar grote tevredenheid de onvolprezen app “Het Weer in Nederland”, dat zeer uitgebreid is en volledig inzage geeft in de laatste data van het KNMI, inclusief buienradar. Heeft ook nog widgets voor het Berichtencentrum en een app voor de Apple Watch.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.