iCloud.com nieuw design

Bekijk iCloud eens op een andere manier

Nu voor iedereen
Apple heeft iCloud.com op het web een nieuw uiterlijk gegeven. Nadat eerder al de betaversie te bekijken was, kan nu iedereen het nieuwe design bewonderen via de publieke iCloud-website. Je kan daarbij zelf de indeling aanpassen.

Update 16 november: Een aantal weken geleden kreeg de betaversie van de iCloud-website een nieuw design en vanavond is dit uitgerold voor alle Apple-gebruikers via de publieke iCloud-website. Zoals we eerder schreven, kun je de pagina helemaal zelf aanpassen.

Nieuw design voor iCloud.com

Eens in de zoveel tijd geeft Apple de iCloud-website of de individuele apps op iCloud.com een nieuw likje verf. Wie nu naar de iCloud-website gaat, ziet daar nu een compleet nieuwe indeling, met tegels waar je kunt zien wat er recent gebeurd is. Je krijgt previews van Foto’s, Mail, Notities, iCloud Drive en andere apps en diensten. Ze zijn in blokken verdeeld over de pagina. Je kunt de indeling met de knop Pas homepage aan aanpassen, met de app die jij het liefst ziet.


Zo kun je kiezen uit de apps Agenda, Herinneringen, Pages, Numbers en Keynotes maar je hebt telkens maar drie brede blokken en drie vierkante blokken tot je beschikking. Zoek mijn en het Adresboek kun je gek genoeg niet kiezen. Sommige delen van de pagina en de apps zijn ook wat aangepast.

iCloud nieuw design 2022

Verderop op de pagina kun je terecht om te kijken hoeveel iCloud-opslag je nog hebt en je kunt ook gebruik maken van bestandsherstel als je recent een document hebt weggegooid, of terug wil naar een andere versie van een document. Dit moeten wel documenten zijn die je op iCloud bewaart. Via een rooster-icoontje bovenin krijg je toegang tot alle apps en diensten van iCloud en kun je snel aan de slag door bijvoorbeeld een nieuw Pages-document aan te maken.

Meer tips over iCloud vind je hier:

Revisiegeschiedenis:

  • 2022 - 16 november: Artikel bijgewerkt na publieke release van de vernieuwde iCloud-website.

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 november 2022 om 18:06
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.