Reacties voor: Alles-in-één chatapp Beeper brengt iMessage naar Android en Windows

Combineert 15 chatapps in één
Vind jij het vervelend dat al je vrienden op verschillende chatapps zitten? Beeper is een nieuwe app die maar liefst vijftien chatapps combineert. Met de app is het zelfs mogelijk om iMessage te gebruiken op Android of Windows, al is hier wel een trucje voor nodig.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Lijkt mij best duur, €10,- per maand om vanuit iOS met Android te kunnen communiceren via chat. Ik zou het prettig vinden àls iMessage door iedereen buiten iOS kan worden gebruikt. Denk dat dit nooit open gezet wordt. Heeft dit met veiligheid te maken? Iemand een idee?

    De Android gebruikers staan er niet om bekend dat zij veel geld aan apps spenderen. iOS gebruikers wel, maar of zij bereid zijn om €10,- per maand te betalen om met Android gebruikers te communiceren, vraag ik me af. Natuurlijk is er meer dan alleen met Android communiceren, maar daar zijn er al veel goedkopere varianten van.

    Het gaat dus bij deze app als extra om het gebruik via iOS. Het verbaast me überhaupt dat het mogelijk is. En als je geen Mac hebt, krijg je een gejailbreakte oude iPhone gratis toegestuurd. Is het gebruik dan nog wel veilig? En hoelang zou  dit allemaal toestaan?

  2. 10Tje per maand laat maar zitten, hiermee ga je dus niemand over krijgen maar iMessage die Android heeft 😂.
    Snap best dat ze hun geld willen terug verdienen, en geld nodig hebben voor verdere ontwikkeling.

    Maar niemand gaat betalen zeker niet zoveel voor een chat app, de meeste begonnen al te piepen toen whatsapp betalend ging worden wellicht (99 cent).
    Zowel iOS als Android personen, op de gene na die heel vroeger al betaald hebben voor whatsapp op iOS.

    Moet erbij zeggen het idee is wel erg goed, net zoals je vroeger msn / Yahoo / icq etc allemaal had.
    Je had toen een zelfde chat app genaamd trillian, die ook alles combineerde.

  3. Het werkte een aantal jaren terug prima met een app uit een repository. Sindsdien nooit meer gedaan. Mis het ook niet.
    Zakelijk nuttig kan het zijn, maar voor gewone consument zie ik het voordeel niet.
    Trouwens als je zakelijk communiceert met je klanten dan wil je een stuk eenheid en betrouwbaarheid dus gebruik je bestaande kanalen. Die hebben allemaal prima voorzieningen.

  4. Het was ooit de bedoeling van Apple dat iMessage een open standaard werd. Helaas heeft Apple sindsdien een rechtzaak verloren over een patent (van een ander) op deze standaard. En moet Apple licentie-kosten betalen.

    Het is dus niet meer waarschijnlijk dat er een gratis implementatie van iMessage komt op Android en/of Windows.

    Ik kan me trouwens niet voorstellen dat een bedrijf geïnteresseerd is in het gebruik van oude gejailbreakte iPhones voor communicatie. Een bedrijf wil toch minimaal beveiligingsupdates van hun apparatuur hebben.

  5. En hoe zit het met betrouwbaarheid van de privacy beveiliging? Zo’n app opent alle poorten van de chats in 1x. (nog geheel los van het idiote bedrag dat ze ervoor vragen)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.