apple-watch-tijdstip

Apple Watch nu bij buitenlandse Apple Stores te bestellen

De Apple Watch is nu te bestellen bij Buitenlandse Apple Stores. Je kunt hem kopen in onder andere Duitsland, Frankrijk, Engeland en de VS.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple-Watch-drie-modellen

De Apple Watch is nu te bestellen bij buitenlandse Apple Stores. Door het horloge naar een adres in het buitenland te versturen, kunnen de meest fanatieke Nederlandse fans hierdoor de Apple Watch nu op de kop tikken. Op het moment is de voorverkoop van de Apple Watch van start gegaan in slechts een aantal landen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Engeland en de VS. Het is nog onbekend wanneer de Nederlandse verkoop van start gaat. Je kunt online maximaal twee Apple Watches tegelijk bestellen.


Er is ditmaal geen pagina om de Apple Watch te reserveren, zodat je hem in een Apple Store kunt oppikken. Er is geen reserveringspagina waarop je het horloge achteruit kunt leggen, zoals wel het geval was bij de iPhone 6 afgelopen jaar. Dit maakt het lastiger voor Nederlanders om de Apple Watch nu alvast te kopen. Omdat je alleen online kunt bestellen moet je namelijk een adres in bijvoorbeeld Duitsland, Engeland of Frankrijk hebben om het horloge af te leveren.

Lees ook:

De voorraad van de Apple Watch is duidelijk beperkt: toen de Apple Store online ging waren veel modellen moeilijk leverbaar, waardoor je in veel gevallen alsnog vier tot zes weken op het horloge moet wachten. Sommige kopers krijgen de Apple Watch pas in juni toegestuurd. Het lijkt er op dat nagenoeg alle modellen van de Apple Watch inmiddels zijn uitverkocht.

De Apple Watch kan vanaf vandaag worden besteld in Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In deze landen gaat de verkoop van het horloge officieel van start op 24 april. Verwachting is dat de eerste bestelde exemplaren op die datum worden geleverd. Urenlang in de rij staan om een Apple Watch te kopen zit er dit jaar niet in: volgens Apple zal de verkoop in eerste instantie alleen online plaatsvinden. Het is in de Apple Stores wel mogelijk de Apple Watch uit te proberen, waarna je hem in de winkel kunt reserveren. De drukte daar lijkt tot nu toe mee te vallen, als we ons baseren op eigen ervaringen bij de Apple Store in Dusseldorf.

Apple Store Dusseldorf Watch 10 april

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2015, 15:20
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerp apple watch
67 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.