yosemite_itunes_logo-iTunes-12

iTunes werkt voortaan samen met nieuwe Foto’s-app Yosemite

Er is een nieuwe update voor iTunes beschikbaar die gebruik maakt van de nieuwe OS X foto applicatie, met de update wordt de ondersteuning voor het synchroniseren van foto's met iPhone, iPad en iPod touch verbeterd.
Martijn Doevendans - · Laatst bijgewerkt:

itunes logoEr is een update voor iTunes beschikbaar die gebruikmaakt van de nieuwe Foto’s-app voor OS X Yosemite. Met de update wordt de ondersteuning voor het synchroniseren van foto’s met iPhone, iPad en iPod Touch verbeterd.

Lees ook: Foto’s voor OS X: alles over de standaard foto-app voor de Mac

De nieuwe 12.1.2-versie van iTunes speelt in op de update van OS X Yosemite van eerder deze week. Om gebruik te maken van de nieuwe koppeling met de Foto’s-app moet je Yosemite hebben bijgewerkt naar de laatste versie. Anders heb je deze app immers niet op de Mac tot je beschikking.

De update voor iTunes bevat geen verdere nieuwe functies, maar het muziekprogramma is wel technisch op een aantal fronten verbeterd. Volgens Apple is iTunes nu stabieler dan voorheen. Het infovenster van iTunes steekt voortaan ook net iets anders in elkaar.

Je kunt de nieuwe versie van iTunes installeren vanuit het updatevenster van de Mac App Store. Een Windows-versie van de iTunes-update is er nog niet – Apple’s Foto’s-app is er immers alleen voor OS X Yosemite.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2015, 13:15
Categorieën iOS, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.