iphone 6 kleuren

Apple opent iPhone 6-reserveringspagina voor Nederland

Apple heeft de reserveringspagina voor de iPhone 6 in Nederland online gezet. Sinds maandagavond kun je de iPhone 6 en iPhone 6 Plus in de Apple Store reserveren.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 6 Plus cameraApple heeft een Nederlandse reserveringspagina geopend voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Na het selecteren van je favoriete model en het kiezen van een Apple Store (Amsterdam, Haarlem of Den Haag) kun je zien of er nog voorraad is. Vervolgens kun je de iPhone 6 reserveren en een tijdslot kiezen om de iPhone op vrijdag 26 september te kunnen ophalen bij de winkel. Je hebt dan geen lange wachttijd, want er is een aparte rij voor mensen met reserveringen.

Update 00:15 uur: De 64GB en 128GB iPhone 6 Plus zijn in alledrie de Apple Stores al helemaal uitverkocht.
Update 00:35 uur: De 64GB iPhone 6 is alleen nog beschikbaar in de kleur goud.
Update 08:00 uur: Alleen de 16GB iPhone 6 is nog beschikbaar, alle andere modellen zijn uitverkocht.

Hier kun je terecht:

Hieronder zie je een screenshot van de pagina, die we op maandagavond rond 23:45 uur maakten. iCulture-lezers vertelden ons dat ze op dat moment al een reservering konden plaatsen.

iPhone 6 reserveren Den Haag

Op de bevestiging (met taalfout bij ‘Bendankt’) is te lezen welk(e) model(len) je gereserveerd hebt en waar en hoe laat je deze kunt ophalen. Als je te laat bent om je reservering op te halen, loop je het risico dat Apple je reservering ongedaan maakt en de gereserveerde modellen weer terug aan de voorraad toevoegt voor andere klanten. Wees dus op tijd.

Reserveringsbevestiging iPhone 6

Reserveringssysteem: maximaal 2 dezelfde iPhones

iphone-reserveren-in-apple-store-appNog een extra tip voor mensen die het reserveringssysteem bij Apple nog nooit hebben gebruikt: er geldt een maximum van 2 toestellen per dag. Die 2 toestellen moeten wel allebei dezelfde kleur en opslagcapaciteit hebben. Bedenk dus vantevoren goed wat je wilt hebben, of gebruik het Apple ID van je partner als je toch twee verschillende modellen nodig hebt.

Dit kan dus wel: 2 stuks 64GB iPhone 6 spacegrijs
Dit kan niet: 64GB iPhone 6 spacegrijs + 64GB iPhone 6 zilver
En dit kan ook niet: 64GB iPhone 6 spacegrijs + 128GB iPhone 6 spacegrijs

Wil je twee verschillende modellen hebben, dan zul je met twee Apple ID’s een reservering moeten maken. Bij aankomst in de Apple Store moet je je naam opgeven, waarbij alleen de reservering op jouw eigen account te zien is. Dus gebruik je Apple ID’s van twee verschillende personen, dan zul je met z’n tweeën richting de Apple Store moeten reizen. Lukt het niet om met z’n tweeën naar te gaan, dan zul je een andere oplossing moeten vinden, bijvoorbeeld besluiten om toch maar twee toestellen in dezelfde kleur en dezelfde opslagcapaciteit te nemen.

Veel meer tips over de iPhone 6 vind je in onze aparte artikelen over iPhone 6 kopen en iPhone 6 Plus kopen.

Ook voor Belgen

In België heeft Apple geen fysieke winkels en biedt dus ook niet de mogelijkheid om te reserveren. Maar Belgische gebruikers kunnen gewoon bij de Nederlandse Apple Stores een reservering plaatsen en één of twee iPhones achteruit laten leggen. Op vrijdag kunnen ze de iPhone(s) dan ophalen.

Afgelopen week ging de iPhone-verkoop van start in een eerste groep landen, waaronder de VS, Frankrijk en Duitsland. Daar hanteerde Apple al een soortgelijk reserveringssysteem voor Duitsland en Frankrijk. Geïnteresseerden konden de iPhone vooraf reserveren en afhalen in de Apple Store, zodat ze niet urenlang in de rij hoefden te staan. Over Nederland werd nog niets gezegd, maar maandag ontdekte iCulture al wel de reserveringspagina. Uit de broncode was af te leiden dat er een reserveringsmogelijkheid zou komen.

Bedankt voor de tip, @RDD_!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2014, 13:38
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerpen apple store, iPhone 6, september2014 special

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.