Skype voor iPhone krijgt handige notificaties in iOS 8

Skype op de iPhone maakt onder iOS 8 gebruik van interactieve meldingen, waarmee je snel kan bellen, videobellen of terugbellen.

Skype 5.2 heeft weer vociemails iPhoneBellen met Skype is een stukje natuurlijker geworden op de iPhone. De applicatie waarin je gratis belt en videobelt, kreeg interactieve meldingen onder iOS 8. Dat houdt in dat je binnengekomen pushberichten meteen kan beantwoorden. Je kan binnenkomende oproepen voor belletjes of videogesprekken beantwoorden of weigeren met een veeg over de melding. Ben je te laat? Niks aan de hand.

Want ook als je een pushbericht te laat zien en je de oproep hebt gemist, kan je de melding naar links vegen. Dan krijg je de optie iemand direct terug te bellen of een bericht te versturen.

Skype oproep in notificatiescherm

Behalve in het berichtencentrum, kan je ook meer acties uitvoeren als je een pushbericht in een strook ziet binnenkomen. Je kan de oproep omlaag trekken om de oproep te beantwoorden of af te wijzen. Als de oproep een videogesprek is, kan je ook kiezen voor de optie om het gesprek in te komen alleen audio.

Skype oproep naar beneden getrokken

Skype is een van de eerste sociale applicaties die de interactieve meldingen omarmt. De vernieuwingen zorgen ervoor dat gebeld worden via Skype iets meer voelt als ‘gewoon’ gebeld worden op de iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2014, 12:52
Categorie Apps
Onderwerp skype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.