iPad-Pro-met-Apple-Pencil

Dit kosten de Apple Pencil en iPad Pro-hoezen in Nederland

De Nederlandse prijs van de Apple Pencil voor de iPad Pro is bekend. Ook is bekend in welke kleuren en voor welke prijs de iPad Pro-hoezen beschikbaar zijn.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

iPad-Pro-met-Apple-Pencil
De Europese prijzen van verschillende accessoires voor de iPad Pro zijn bekend. iCulture ontving via een tipgever een officiële prijslijst van allerlei Apple-producten, waaronder de iPad Pro. Al eerder publiceerden we op basis van zo’n prijslijst de officiële prijzen van de Apple TV 4 en iPad Pro. Inmiddels weten we nu ook wat de aanvullende accessoires gaan kosten.

Apple Pencil prijs

Apple-Pencil-in-gebruikTegelijkertijd met de iPad Pro brengt Apple enkele accessoires uit. De belangrijkste accessoire is de Apple Pencil, waarmee je nauwkeurig kunt tekenen op het grote scherm van de iPad Pro. In de VS kost deze Apple Pencil $99, maar in ons land zijn we iets meer geld kwijt. Voor een Apple Pencil betaal je in Nederland €109.

Gek genoeg wordt de Smart Keyboard niet genoemd. Op de Nederlandse Apple-website is deze nog wel te zien, met de vermelding dat hij alleen beschikbaar is met een Amerikaans-Engelse toetsenbordindeling. Hierdoor ontbreekt bijvoorbeeld het Euro-teken en is de Enter-toets anders gevormd.

iPad Pro hoezen: twee modellen

Om je iPad Pro te beschermen verschijnen er ook twee hoezen: een Smart Cover en een Siliconenhoes. Deze zijn elk verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk houtskoolgrijs en wit. De Smart Cover voor de iPad Pro kost €69 en voor de Siliconenhoes betaal je €89. Ter vergelijking: de Smart Cover voor de iPad Air kost €45 en de Siliconenhoes voor de iPad mini 4 kost €69.

iPad Pro hoezen grijs

Behalve een hoes heb je natuurlijk ook nog een iPad Pro nodig. Daarvoor gaat Apple in Nederland de volgende prijzen rekenen, zoals je al eerder kon lezen.

Prijzenoverzicht iPad Pro

  • 32GB iPad Pro: €919
  • 128GB iPad Pro: €1099
  • 128GB iPad Pro met 3G/4G: €1249
  • Apple Pencil: €109
  • iPad Pro Smart Cover: €69
  • iPad Pro Siliconenhoes: €89

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juni 2016, 12:27
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple pencil, cover, ipad pro, prijzen

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor professionals. De iPad Pro komt in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.