Apple kerstvideo 2015

Apple viert kerst met Stevie Wonder en Andra Day (video)

Apple heeft een gezellige kerstvideo online gezet, waarin een familie met elkaar bezig is. Stevie Wonder en Andra Daye zingen samen een kerstklassieker uit 1967.

In Nederland gaan we eerst nog Sinterklaas vieren, maar voor Apple staat alles nu al in het teken van kerst. Op het officiële YouTube-kanaal van Apple is een nieuwe video verschenen, waarin we Stevie Wonder en Andra Day in actie zien (Apple schrijft de naam abusievelijk als Daye).

Apple kerstvideo 2015

Het muzikale duo speelt en zingt het nummer ‘Someday At Christmas’, dat al uit 1967 dateert maar nog net zo gezellig klinkt als in de vorige eeuw. Het valt eigenlijk wat tegen hoeveel Apple-producten er verstopt zijn in de video. We zien hoe Stevie Wonder gebruik maakt van een MacBook met spraakfuncties, waarbij er stiekem wel wat reclame wordt gemaakt voor de toegankelijkheidsfuncties van Apple. De zangeres draagt een Apple Watch. Maar voor het schilderen van de kerstballen en het spelen van een spelletje schaak gebruiken ze dan toch geen iPad. En in de cadeauzak van de kerstman zit geen nieuwe iPhone, maar een set groene kerstsloffen. In eerdere kerstvideo’s van Apple draaide het ook om samen met het gezin dingen doen.


Wil je een overzicht van alle kerstreclamespotjes die Apple in de loop der jaren heeft gemaakt? Kijk dan naar dit overzicht van 30 jaar kerstreclame:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 november 2015, 17:08
Categorie Apple
Onderwerpen kerst, reclamespot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.