iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Trein 2, Lisn, Pathé en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals Pathé, Lisn, Serist en PDF Expert 2.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Pathé App

De Pathé-app is helemaal vernieuwd. Met een nieuw design moet het navigeren een stuk makkelijker zijn, waardoor je sneller bioscooptijden kan inzien en tickets kunt kopen. Ook is de app eindelijk aangepast voor de grotere schermen van de iPhone 6(s) en iPhone 6(s) Plus. Lees ons artikel over de vernieuwde Pathé-app.

Lisn

De nieuwe app Lisn (link) draait helemaal om het samen luisteren naar muziek, maar daarvoor hoef je niet bij elkaar op dezelfde plek te zijn. Lisn is namelijk een chatapp waarin je nummers deelt die vervolgens in de app zelf afgespeeld worden, zowel bij jou als bij je gesprekspartner. Lees ons artikel over Lisn.

Prisma

De populaire foto-app Prisma kan nu de meeste filters zonder inetnetverbinding op je foto’s toepassen. Ook is er iets nieuws voor mensen die graag goede doelen steunen. Lees alles over de vernieuwingen in ons artikel over Prisma.

Nike+ Run Club

De hardloop-app van Nike heet voortaan Nike+ Run Club en is compleet vernieuwd, met een Apple Watch-app en trainingsschema’s die zich automatisch aanpassen aan jouw voortgang. Lees ons artikel over Nike+ Run Club.

Pattern

Teken-app Pattern voor iPad (Pro) is niet bedoeld als vervanger voor desktop-apps, maar wil wel een alternatief voor het schetsboek van ontwerpers zijn. Lees ons artikel over Pattern.

Serist

Er is een update voor Serist, met een hoop nieuwe functies. De app om al je series bij te houden is nu Nederlandstalig en heeft een vernieuwde zoekfunctie. Ook kun je bekeken series in één keer afvinken. Lees ons artikel over de vernieuwingen in Serist.

Schiphol – Realtime vluchtinformatie

De onofficiële Schiphol-app is vernieuwd. De app heeft een nieuw design gekregen en geeft nu ook informatie over het tijdstip voor het instappen in het vliegtuig en het sluiten van de incheckbalie. Lees ons artikel over deze onofficiële Schiphol-app.

PDF Expert 2

PDF Expert 2 voor de Mac voegt meer bewerkingsopties toe aan dit krachtige PDF-programma. Je kunt nu bijvoorbeeld eenvoudig bestanden bewerken, tekst toevoegen of afbeeldingen aanpassen. Lees ons artikel over de vernieuwingen in PDF Expert 2.

Project Sonoma

Werk je veel in ploegen of met werkroosters? Dan moet je soms een werkdienst ruilen en is het lastiger om in contact te blijven met collega’s. Microsoft springt hierop in met een nieuwe app: Project Sonoma. Lees ons artikel over Project Sonoma.

Jurassic GO

Jurassic GO doet denken aan de vroegere game Pokémon Snap, waarmee je foto’s van Pokémon kon schieten. Nu de gekte rond Pokémon weer helemaal op gang is gekomen en wetende dat kinderen gek op dino’s zijn, is deze kinderpap een schot in de roos. Ook voor kinderen die nog te jong zijn om Pokémon GO te spelen. Lees onze review over Jurassic GO.

Trein 2

Drie jaar na de laatste update is er eindelijk een opvolger van de ooit mateloos populaire app Trein van Dennis Stevense. Stevense heeft zelf niets te maken met deze app, maar gaf wel toestemming om een hedendaagse kopie te maken. En dat is gelukt, maar ondertussen heeft de officiële NS-app ook flinke sprongen vooruit gemaakt. Lees onze review over Trein 2.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2016, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.