Pathé-app op de iPhone.

Filmpje pakken makkelijker met compleet vernieuwde Pathé-app

De Pathé-app is helemaal vernieuwd. Met een nieuw design moet het navigeren een stuk makkelijker zijn, waardoor je sneller bioscooptijden kan inzien en tickets kunt kopen. Ook is de app eindelijk aangepast voor de grotere schermen van de iPhone 6(s) en iPhone 6(s) Plus.

pathe-iphone-nieuw
De app van de bioscoopketen Pathé (link) is helemaal vernieuwd. Het design is compleet op de schop gegaan en de app biedt daarnaast nog enkele nieuwe functies. Door de komst van het nieuwe design is de app eindelijk ook geoptimaliseerd voor de grotere schermen van de iPhone 6(s) en iPhone 6(s) Plus.

Nieuw design Pathé-app

De grootste vernieuwing zit hem in het compleet vernieuwde uiterlijk van de app. In plaats van grote tegels in een beginscherm, is nu gekozen voor de meer gebruikelijke indeling met een menubalk. De verdeling Home, Films, Tijden en Mijn Tickets brengen je naar alle onderdelen in de app en via de Meer-knop spring je direct naar je Pathé-account en haal je je Unlimited-kaart tevoorschijn. De Home-pagina is nu bijvoorbeeld aangevuld met Pathé Nieuws, een nieuwssectie met de nieuwste trailers en andere acties.

pathe-home pathe-nieuws

Het nieuwe filmoverzicht laat je snel een trailer van de desbetreffende film bekijken. Vanaf die pagina bestel je ook direct je tickets, maar je favoriete bioscoop wordt niet meteen geselecteerd. Je favoriete bioscopen vind je wel direct terug in het onderdeel Tijden. Hier zie je direct welke films er vandaag allemaal draaien in jouw gekozen bioscopen en je kunt op deze plek ook snel een andere dag selecteren. Heb je nog geen Mijn Pathé-account, dan kun je deze ook direct aanmaken via de app.

pathe-tijden pathe-app-stoel-kiezen

Verder is het in de nieuwe versie mogelijk om verwachte films toe te voegen aan je Watchlist die je vervolgens weer terugvindt bij jouw eigen account. Door een film toe te voegen aan je Watchlist, krijg je vanzelf een update zodra de ticketverkoop start. Een versie voor de Apple Watch is helaas niet beschikbaar, terwijl de bioscoopketen onlangs wel een app voor de Samsung Gear-horloges uitgebracht heeft. Wil je toch je bioscoopgegevens op je Apple Watch zetten, dan kun je daar de onofficiële app Unlimited Fans voor gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2016, 11:37
Categorie Apps
Onderwerp pathé

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.