PDF Expert 2 voor de Mac.

PDF Expert 2 voor Mac laat je tekst en afbeeldingen in PDF-bestanden bewerken

PDF Expert 2 voor de Mac voegt meer bewerkingsopties toe aan dit krachtige PDF-programma. Je kunt nu bijvoorbeeld eenvoudig bestanden bewerken, tekst toevoegen of afbeeldingen aanpassen.

PDF Expert 2 voor de Mac.
PDF-bestanden lezen kun je op de Mac met meerdere programma’s doen. Standaard is OS X uitgerust met het programma Voorvertoning, maar de functies van die app zijn niet heel erg uitgebreid. PDF Expert voor de Mac (link) is een zeer krachtige tool voor het lezen van en werken met PDF-bestanden en versie 2.0 van deze app voegt nog meer handige functies toe.

Bestanden bewerken in PDF Expert 2 voor Mac

De grootste nieuwe toevoeging in deze app is de mogelijkheid om PDF-bestanden te bewerken. Je kunt bijvoorbeeld tekst aanpassen, toevoegen of andere wijzigingen aanbrengen. Met de app kun je ook extra afbeeldingen toevoegen, bestaande afbeeldingen verwijderen of bijwerken. Nieuw is ook de mogelijkheid om bestanden te beveiligen met een wachtwoord, zodat niet iedereen deze zomaar kan openen. Tot slot kun je met nieuwe outlines-opties makkelijker navigeren door het complete bestand.

PDF Expert voor de Mac verscheen eind vorig jaar, toen de iOS-versie uitgeroepen werd tot App van de Week. PDF Expert voor de Mac is wel een vrij prijzige app, maar als je heel veel met PDF-bestanden moet werken kan deze app een mooie aanvulling zijn. PDF Expert is afkomstig van Readdle, de ontwikkelaar van onder andere Printer Pro en mail-app Spark. Spark werd door ons vorig jaar uitgeroepen als App van het Jaar, terwijl Apple met zijn eigen verkiezing PDF Expert voor de Mac als één van de beste Mac-apps verkozen heeft.

Het voordeel van PDF Expert is dat de iOS- en Mac-versie met elkaar synchroniseren dankzij Readdle Transfer en je meteen op je Mac verder kunt werken dankzij PDF Expert Handoff. Dit is niet de standaard versie van Handoff die Apple zelf gebruikt bij allerlei apps, maar werkt wel op dezelfde manier. PDF Expert 2 is verkrijgbaar voor €59,99 in de Mac App Store, maar via de website van Readdle kun je zeven dagen lang gratis een proefversie gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2016, 15:52
Categorie Apps
Onderwerpen pdf, readdle
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.