Serist is nu Nederlandstalig en laat je makkelijker naar series zoeken

Er is een update voor Serist, met een hoop nieuwe functies. De app om al je series bij te houden is nu Nederlandstalig en heeft een vernieuwde zoekfunctie. Ook kun je bekeken series in één keer afvinken.

Serist voor iPhone

Vandaag is een nieuwe update uitgekomen voor Serist (link), de app waarin je kunt bijhouden welke series je hebt gekeken en bij welke aflevering je bent geëindigd. De update bevat een hoop nieuwe functies en verbeteringen. Zo is de app vanaf nu Nederlandstalig.

Serist nu Nederlands

Een opvallende en zeer aangename verandering is dat de app ook in het Nederlands in te stellen is. Voorheen was dat alleen Engels. Daarnaast kun je kiezen uit Duits, Spaans, Frans en zelfs Russisch.

Jouw TV-series Serist Seizoen afvinken in Serist

De app is in een hoop opzichten veranderd nadat wij afgelopen april een review over Serist schreven. Een minpunt was dat je destijds geen seizoenen in één keer als gezien kon afvinken. Inmiddels kan dat wel zoals je kunt zien op de afbeelding hierboven. In de afgelopen updates hebben er ook wat UI veranderingen plaatsgevonden. Zo kun je nu bijvoorbeeld kiezen uit een donker of licht thema.

Bekijk ook

Review: Serist houdt bij welke tv-series je gezien hebt

Seriekijkers opgelet: er is een nieuwe app om bij te houden welke series en afleveringen je allemaal gezien hebt. Serist werkt nauw samen met Trakt.tv en laat je markeren welke tv-series je allemaal gezien hebt, zowel binnenlands als buitenlands.

Nieuw zoekfunctie
Voorheen was er wel een zoekfunctie, maar die functie kon alleen gebruikt worden om series op te zoeken. De vernieuwde zoekfunctie biedt meer opties: naast het specifiek zoeken kun je nu ook zien welke series er populair en trending zijn. De zoekfunctie laat bovendien zien welke series er in de afgelopen maanden veel bekeken zijn door anderen en welke series jij zelf hebt bekeken.

Geen spoilers meer!
Titels van afleveringen kunnen soms veelzeggend zijn en daarom kan de titel in sommige gevallen een flinke spoiler bevatten. Gelukkig is dat met Serist niet meer nodig, want via de instellingen kun je per serie instellen hoe de titels worden weergegeven in de app. Je kunt dit ook meteen voor alle series instellen.

Weergave titels in Serist Weergave titels per show in Serist

De app heeft dus een flinke opknapbeurt gekregen. Naast de grote veranderingen zijn er ook een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd. De check-in functie kun je nu delen met vrienden, er is een nieuwe sorteerfunctie en zoals eerder gezegd kun je nu hele seizoenen in één keer afvinken. De app vind je terug in de App Store en kost €2,99. Niet helemaal wat je zoekt? Gelukkig hebben we een veel uitgebreidere lijst met apps voor tv-series.

Bekijk ook

De beste apps voor tv-series bijhouden op je iPhone en iPad

Kijk je veel tv-series? Dan heb je een oplossing nodig om bij te houden welke tv-series en films je wilt kijken en al gezien hebt. Met deze apps voor tv-series kun je op de iPhone of iPad precies bijhouden welke tv-series je nog wilt kijken!

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 augustus 2016 om 14:48
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.