Serist voor iPhone

Serist is nu Nederlandstalig en laat je makkelijker naar series zoeken

Er is een update voor Serist, met een hoop nieuwe functies. De app om al je series bij te houden is nu Nederlandstalig en heeft een vernieuwde zoekfunctie. Ook kun je bekeken series in één keer afvinken.

Serist voor iPhone

Vandaag is een nieuwe update uitgekomen voor Serist (link), de app waarin je kunt bijhouden welke series je hebt gekeken en bij welke aflevering je bent geëindigd. De update bevat een hoop nieuwe functies en verbeteringen. Zo is de app vanaf nu Nederlandstalig.

Serist nu Nederlands

Een opvallende en zeer aangename verandering is dat de app ook in het Nederlands in te stellen is. Voorheen was dat alleen Engels. Daarnaast kun je kiezen uit Duits, Spaans, Frans en zelfs Russisch.

Jouw TV-series Serist Seizoen afvinken in Serist

De app is in een hoop opzichten veranderd nadat wij afgelopen april een review over Serist schreven. Een minpunt was dat je destijds geen seizoenen in één keer als gezien kon afvinken. Inmiddels kan dat wel zoals je kunt zien op de afbeelding hierboven. In de afgelopen updates hebben er ook wat UI veranderingen plaatsgevonden. Zo kun je nu bijvoorbeeld kiezen uit een donker of licht thema.

Nieuw zoekfunctie
Voorheen was er wel een zoekfunctie, maar die functie kon alleen gebruikt worden om series op te zoeken. De vernieuwde zoekfunctie biedt meer opties: naast het specifiek zoeken kun je nu ook zien welke series er populair en trending zijn. De zoekfunctie laat bovendien zien welke series er in de afgelopen maanden veel bekeken zijn door anderen en welke series jij zelf hebt bekeken.

Geen spoilers meer!
Titels van afleveringen kunnen soms veelzeggend zijn en daarom kan de titel in sommige gevallen een flinke spoiler bevatten. Gelukkig is dat met Serist niet meer nodig, want via de instellingen kun je per serie instellen hoe de titels worden weergegeven in de app. Je kunt dit ook meteen voor alle series instellen.

Weergave titels in Serist Weergave titels per show in Serist

De app heeft dus een flinke opknapbeurt gekregen. Naast de grote veranderingen zijn er ook een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd. De check-in functie kun je nu delen met vrienden, er is een nieuwe sorteerfunctie en zoals eerder gezegd kun je nu hele seizoenen in één keer afvinken. De app vind je terug in de App Store en kost €2,99. Niet helemaal wat je zoekt? Gelukkig hebben we een veel uitgebreidere lijst met apps voor tv-series.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2016, 14:48
Categorie Apps
Onderwerp tv-series

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.