Touch ID

‘Alle iDevices krijgen in 2014 Touch ID-vingerafdrukscanner’

Apple gaat de Touch ID-vingerafdrukscanner in 2014 gebruiken in alle iDevices, aldus Ming-Chi Kuo. Het betreft alle iPhones en iPads.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Touch IDApple gaat de Touch ID-vingerafdrukscanner dit jaar gebruiken in alle nieuwe iDevices. Dit beweert de doorgaans goed ingelichte analist Ming-Chi Kuo. Dat betekent dat beide nieuwe iPhones in elk geval Touch ID gebruiken. Daarnaast zijn zowel de opvolger van de iPad Air als de nieuwe iPad mini aan de beurt. Afgelopen jaar introduceerde Apple Touch ID, maar toen was de nieuwe scanner beperkt tot de iPhone 5s.

Het vermoeden bestond al een tijdje dat Touch ID dit jaar in alle iDevices wordt gebruikt. Kuo heeft eerder al gedeeld dat de nieuwe iPhone 6-modellen en nieuwe iPads een Touch ID-scanner krijgen, maar de analist weet nu zeker dat ieder iDevice op de planning staat. Hij baseert zich hierbij deels op verschepingscijfers van Apple: het aantal naar Apple verzonden Touch ID-scanners stijgt volgens hem in 2014 met 233 procent.

Touch ID cijfers Ming-Chi Kuo

We besteden doorgaans weinig aandacht aan analisten, maar Ming-Chi Kuo is de grote uitzondering. Hij heeft zich in het verleden namelijk meerdere malen bewezen. Kuo wist bijvoorbeeld dat de iPod touch in 2012 meerdere kleuren zou krijgen enhij vertelde als eerste over Apple’s Touch ID-vingerafdrukscanner in de iPhone 5s.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 oktober 2014, 14:15
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipad, ipad air 2, iPhone 6, touch id

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.